New Page 1

مشاهده جزئيات خبر

 تعداد مشاهده : 6550 بار                     کد خبر : DEN- 163551                   تاريخ چاپ : سه شنبه 9 تير 1388

رويداد -
امیدوار رضایی از بازشماری صندوق‌ها می‌گوید

70درصد آرا با یک خودکار و با یک خط به نام یک کاندیدا در برخي صندوق‌ها

نماینده مسجدسلیمان در مجلس گفت: ادعای وزارت کشور در بازشماری صندوق‌ها، در نوعی بازشماری غیررسمی از برخی صندوق‌ها قبل از اطلاع جامع به نامزدها بوده است. البته در همین بازشماری غیررسمی براساس گزارش‌هايی که از نمایندگان ما در ستادهای انتخاباتی و حاضر بر سر برخی صندوق‌ها به ما رسیده است، مشخص شد که 70 تا 80‌درصد آرا با یک نوع خودکار و با یک خط مشترک به نفع یک کاندیدای خاص به صندوق‌ها ریخته شده است.

امیدوار رضایی در گفت‌وگو با «خبرآنلاین» با بیان این مطلب به انصراف برادرش محسن رضایی از پیگیری شکایات انتخاباتی اشاره کرد و افزود: متاسفانه شورای نگهبان و وزارت کشور به‌‌رغم توافق صورت گرفته با آقای رضایی اطلاعات لازم را به ما ارائه ندادند. آقای رضایی هم به همین دلیل انصراف دادند. قرار بود وزارت کشور علاوه بر فهرست صندوق‌ها و آرای تفکیکی در آنها فرم‌های 22، 23 و 28 هر حوزه را که مربوط به صورت جلسه‌ها و شمارش اولیه آرا در هر صندوق بوده است به ما ارائه دهند. همچنین قرار بود آمار کلی شورای نگهبان و وزارت کشور از شمارش آرا به ما ارائه شود؛ چرا که مقایسه آنها می‌توانست در تایید صحت شمارش آرا به ما كمك کند. چون این اطلاعات به ما ارائه نشد، نمی‌توانستیم اعتراضاتمان را پیگیری کنیم. از همین‌رو آقای رضایی کنار کشید.
وی با بیان این‌که «قرار بود 10‌درصد صندوق‌ها با حضور نماینده آقای رضایی به شکل تصادفی بازشماری شود»، ادامه داد: قرار بود پس از ارائه نتیجه این بازشماری، سپس آراي ده هزار صندوق مورد بازشماری قرار گیرد و براساس این توافقات پیش‌رویم، اما این توافق در همان وهله اول شکسته شد و انجام نشد.
این نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که «این عدم همکاری مشخصا از سوی شورای نگهبان صورت گرفت یا وزارت کشور؟» خاطرنشان کرد: این امور در اختیار وزارت کشور بود که همکاری نکردند، این در حالی است که نمایندگان آقای رضایی به ستاد انتخابات رابطین وزارت کشور و شورای نگهبان معرفی شده بودند، اما اطلاعات لازم در اختیار آنها قرار داده نشد.
رضایی تصریح کرد: ادعای وزارت کشور در بازشماری صندوق‌ها، در نوعی بازشماری غیررسمی از برخی صندوق‌ها قبل از اطلاع جامع به نامزدها بوده است. البته در همین بازشماری غیررسمی مشخص شد که 70 تا 80‌درصد آرا با یک نوع خودکار و با یک خط مشترک به نفع یک کاندیدای خاص به صندوق‌ها ریخته شده است. البته از آنجا که اطلاعات اولیه لازم به دست ما نرسید، عملا این نوع بررسی‌ها هم بی‌فایده بود و چیزی را اثبات نمی‌کرد. وی در پاسخ به این ادعا که چون بر اساس بازشماری صندوق‌ها از سوی وزارت کشور آرای آقای رضایی کاهش یافته است، ایشان از پیگیری اعتراض‌شان انصراف داده‌اند، گفت: نه اصلا این طور نیست. این یک استدلال غیرمنصفانه است، چون آقای رضایی از اول هم گفتند که حاضرند آرای‌شان را به بقیه دوستان بدهند. حتی در گفت‌وگوی ویژه خبری نیز که اخیرا حضور یافتند نیز بر این موضوع تاکید کردند. آقای رضایی هرگز دنبال افزایش آرای خود نبود. ایشان فقط برای اثبات صحت انتخابات و اطمینان بیشتر از نتایج اعلام شده در انتخابات ریاست‌جمهوری دهم، پیگیر این مساله بود و اعتراضاتش را به شورای نگهبان ارائه کرد. ایشان می‌خواستند نشان دهند که این‌گونه شکایات را می‌توان از مسیر قانون و با رویکردی مدنی دنبال کرد.
امیدوار رضایی با اشاره به این‌که اگر هیات ویژه شورای نگهبان نتواند افکار عمومی و نامزدهای معترض را قانع کند، باز هم امکان پیگیری اعتراضات وجود دارد، تصریح کرد: همچنان راهکارهاي قانونی همچون شکایت به قوه قضائیه، کمیسیون اصل نود مجلس و حتی ارائه اعتراض به مقام معظم رهبری به عنوان بالاترین مقام اجرایی و قانونی کشور وجود دارد. همان‌طور که در قانون انتخابات آمده است، تایید نهایی انتخابات به مقام معظم رهبری برمی‌گردد. تا زمانی که رهبری انقلاب حکم ریاست‌جمهوری را تنفیذ نکنند، آرای مردم باید در صندوق‌ها در فرمانداری‌ها حفظ شود.

 

   نسخه چاپي      |        بازگشت    |     ارسال خبر به دوستان

 

وضعیت بازدید از سایت


 
کل مراجعین   :
104251543 نفر
  مراجعین امروز  :
159612 نفر
 

 
 

کليه حقوق اين سايت متعلق به روزنامه دنيای اقتصاد بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
نرم افزار مدیریت خبر . نسخه 1 . (نگارش)

Copyright  ©2006 donya-e-eqtesad Newspaper.
All Right Reserved