New Page 1

مشاهده جزئيات خبر

 تعداد مشاهده : 211 بار                     کد خبر : DEN- 184041                   تاريخ چاپ : چهارشنبه 27 آبان 1388

معاون وزیر مسکن از آیین‌نامه دولتی ایراد گرفت

معاون وزیر مسکن گفت: در حالی که صنعتی‌سازی تنها راهکار مقاوم‌سازی ساختمان‌های کشورمان در برابر زلزله است، اما در ویرایش سوم آیین‌نامه 2800 هیچ اشاره‌ای به استفاده از صنعتی‌سازی در ساخت‌وسازها نشده است.

رييس مرکز تحقيقات ساختمان و مسکن در چهارمين همايش ملي نگرشي بر آيين‌نامه طراحي ساختمان‌ها در برابر زلزله (استاندارد 2800)حال و آينده در محل وزارت مسکن و شهرسازي، اظهار داشت: يکي از اقدامات ضروري براي کشور که در زمان حاضر ايجاد شده، مساله بهره‌گيري از فناوري‌هاي نوين در بخش مسکن است و ويرايش سوم آيين‌نامه 2800 که اکنون در اختيار همه قرار دارد، فاقد اين موضوع است.
به گزارش ایرنا محمود فاطمي‌ عقدا تاکید کرد: بحث نياز کشور به توليد انبوه مسکن و صنعتي‌سازي و حرکت به سوي سبک‌سازي از نکات مهمي است که بايد در ويرايش چهارم آيين‌نامه به آن توجه شود و پس از تدوين آن به تصويب هيات وزيران برسد.
وی افزود: مدت 22 سال از تدوين آيين‌نامه طراحي ساختمان‌ها در برابر زلزله (استاندارد 2800 ايران) سپري مي‌شود، اما همچنان نگران رويداد زلزله هستيم.
فاطمي عقدا يادآور شد: برخي از محققين و طراحان ساختمان‌ها براين اعتقادند که آيين‌نامه کنوني 2800 موجب طراحي سنگين و افزايش هزينه‌هاي ساخت مي شود و لازم است اين ديدگاه‌ها مطرح و مورد بررسي قرار گيرد.

 

   نسخه چاپي      |        بازگشت    |     ارسال خبر به دوستان

 

وضعیت بازدید از سایت


 
کل مراجعین   :
104254975 نفر
  مراجعین امروز  :
162909 نفر
 

 
 

کليه حقوق اين سايت متعلق به روزنامه دنيای اقتصاد بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
نرم افزار مدیریت خبر . نسخه 1 . (نگارش)

Copyright  ©2006 donya-e-eqtesad Newspaper.
All Right Reserved