New Page 1

مشاهده جزئيات خبر

 تعداد مشاهده : 193 بار                     کد خبر : DEN- 195700                   تاريخ چاپ : سه شنبه 20 بهمن 1388

در نشست مشترك مديرعامل سايپا با مديران بورس مطرح شد
به‌كارگيري شاخص‌هاي ارزيابي بورس در عملكرد زيرمجموعه‌ها

فارس- مديرعامل سايپا در جريان نشست مشتركي با مديران شركت بورس، برنامه‌هاي افزايش ارتباط اين شركت با بازار سرمايه و سهامداران عمده و خرد را اعلام كرد.

در اين نشست مديرعامل و معاونان شركت سايپا و سرمايه‌گذاري سايپا مديرعامل و معاون امور اعضا و ناشران شركت بورس، برنامه‌هاي جديد خود را درباره اطلاع رساني و نحوه تعامل با سهامداران اعلام كردند.
مجمعي در پيش است
پوستين‌دوز، مديرعامل سايپا در ابتداي اظهارات خود با بيان اينكه اساسنامه نمونه و منطبق با بورس اين شركت آماده شده و در مجمعي به تصويب خواهد رسيد، خاطرنشان كرد: نحوه ارتباط سايپا در حوزه بازار سهام و لحاظ كردن نقطه‌نظرات شركت بورس در حالي مدنظر قرار گرفته كه جلسه مشتركي با 4 سهامدار عمده اين شركت يعني ايدرو، گروه بهمن، سرمايه‌گذاري رنا و شستا در يك ماه گذشته برگزار شد و مسوولان اين مجموعه‌ها با اطلاع از طرح‌هاي سرمايه‌گذاري شركت سايپا، خواهان مشاركت شدند.
بازارگرداني سهام زيرمجموعه‌ها
در ادامه اين نشست 2 ساعته حسن قاليباف اصل، مديرعامل شركت بورس نيز با بيان اينكه سايپا همواره به زيرمجموعه‌هاي خود توجه كرده به امكان استفاده از رويه بازارگرداني براي اين شركت اشاره كرد و گفت: با توجه به تصويب گزارش نمونه عملكرد هيات‌مديره شركت‌هاي بورس به مجامع، جا دارد گروه سايپا اين مورد را مدنظر داشته باشد، چراكه از اين طريق بخشي از زمينه افزايش نقدشوندگي و ارتقاي اعتماد سهامداران فراهم خواهد شد.
تصاحب 8 درصد ارزش بورس از سوي خودرويي‌ها
وي ادامه داد: صنعت خودرو و شركت سايپا از جمله صنايع و شركت‌هايي هستند كه با ارزش روز 4 هزار ميليارد توماني، حدود 8 درصد از ارزش كل بازار سهام ايران را تشكيل داده‌اند. از طرف ديگر صنعت خودرو صنعتي است كه همواره سود نقدي مناسبي را براي سهامداران در نظر گرفته است. به گفته سخنگوي شركت بورس، صنعت خودرو از صنايع استراتژيك و ملي كشور است كه اشتغال مستقيم و غيرمستقيم متعددي را در شركت‌هاي مرتبط ايجاد كرده و سهام شركت‌هاي اين صنعت همواره مورد توجه فعالان بازار سرمايه بوده است. اين در حالي است كه سهام سايپا در زمره سهام مناسب و نقد شونده بورس بوده است.

 

   نسخه چاپي      |        بازگشت    |     ارسال خبر به دوستان

 

وضعیت بازدید از سایت


 
کل مراجعین   :
133858595 نفر
  مراجعین امروز  :
15294 نفر
 

 
 

کليه حقوق اين سايت متعلق به روزنامه دنيای اقتصاد بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
نرم افزار مدیریت خبر . نسخه 1 . (نگارش)

Copyright  ©2006 donya-e-eqtesad Newspaper.
All Right Reserved