New Page 1

مشاهده جزئيات خبر

 تعداد مشاهده : 1937 بار                     کد خبر : DEN- 35804                   تاريخ چاپ : پنجشنبه 24 اسفند 1385

مديرعامل ايران خودرو در جمع خبرنگاران :
وَن ال – 90 به بازار مي‌آيد

گروه خودرو- منوچهر منطقي، مديرعامل ايران‌خودرو، روز گذشته در آخرين نشست خبري خود با خبرنگاران در سال 85، از توليد ون ال 90 هفت نفره در سال 86 خبر داد.

وي گفت: به‌منظور افزايش سطح حمل‌ونقل شهري و رفاه خانواده‌ها اين خودرو جديد روي پلت‌فرم X90 توليد شده و يكي از جذاب‌ترين خودروهايي است كه سال آينده در شركت ايران خودرو به توليد مي‌رسد. وي گفت به زودي تعداد محدودي از اين نوع خودرو به ناوگان حمل‌ونقل عمومي اضافه خواهد شد.
منطقي در اين نشست خبري خطاب به خبرنگاران گفت: سال 85 براي ايران‌خودرو، سال پرچالشي بود و من از همه اخبار مثبت و منفي شما تشكر مي‌كنم و اميدوارم در سال آينده نيز از اين اخبار شما بتوانيم استفاده كنيم. (در اين لحظه شائبه توليد پژو 405 با قطعات مشكل‌دار براي خبرنگاران دوباره به وجود آمد!)
30 سال مونتاژ، 10 سال توليد
منطقي با اشاره به صنعت 40 ساله خودرو در ايران گفت: 30 سال اول اين صنعت ما واقعا مونتاژكار بوديم اما از 10 سال پيش به بعد وارد مسيري شده‌ايم كه همه خودروسازها آن را طي كرده‌اند كه تشكيل زنجيره سازندگان، ايجاد مركز طراحي و استفاده از پلات‌فرم 405 براي سمند نمونه‌اي از اين حركت‌هاست.
وي افزود: براساس چشم‌انداز 10 ساله ايران خودرو كه از سال 81 شروع شده، قصد داريم در ايران بزرگ‌ترين و موفق‌ترين خودروساز باشيم و در كلاس‌هاي جهاني كم كم خودمان را معرفي كنيم تا در نهايت 2 تا 3درصد سهم بازار جهاني را در اختيار بگيريم و براي رسيدن به اين هدف بايد روي تكنولوژي‌هاي جديد كار كنيم.
وي راه‌اندازي پايگاه‌هاي توليد خودرو و در خارج از كشور، رشد صادرات، توليد سمند سورن، طراحي و توليد موتور ملي و بهره‌برداري از خط توليد تندر 90 را مهم‌ترين دستاوردهاي ايران خودرو طي سال 85 عنوان كرد و افزود: كاهش ارزبري سمند از 4هزار و 500 يورو در سال 81 به 458 يورو در سال 85 و رسيدن به 70درصد ساخت داخل و كاهش ارزبري آردي از 411 يورو در سال 81 به 19 يورو در سال 85 نمونه‌اي از اقدامات اين شركت براي كاهش ارزبري در محصولات و افزايش ساخت داخل است.
سهم 1/55درصدي ايران خودرو
منطقي با اشاره به اينكه ايران خودرو طي يازده ماه سال‌جاري 1/55درصد از سهم ريالي بازار خود و كشور را به خود اختصاص داده است، گفت: پس از ايران خودرو، سايپا 7/41 سهم ريالي بازار خودرو كشور را از آن خود كرده است. اين در حالي است كه از لحاظ سهم تعدادي نيز محصولات ايران خودرو 2/48درصد و محصولات سايپا 5/48درصد از سهم تعدادي بازار را در اختيار خود دارند.
توليد 120هزار خودرو در پايگاه‌هاي خارجي
منطقي با اشاره به وضعيت پايگاه‌هاي توليد خارجي ايران خودرو گفت: تا پايان سال آينده 120هزار دستگاه خودرو در پايگاه‌هاي توليد خارجي ايران خودرو به توليد خواهد رسيد.
وي افزود: طي سال‌جاري 22هزار دستگاه خودرو و قطعات به ارزش 300ميليون دلار از كشور صادر شده كه از اين ميزان، 200ميليون دلار مربوط به خودروهاي سواري، 30ميليون دلار خودرو تجاري، 40ميليون دلار حمل و نقل ريلي و مابقي به قطعات ريخته‌گري و يدكي اختصاص يافته است.
وي گفت: براي سال آينده صادرات 100هزار خودروي سواري را برنامه‌ريزي كرده‌ايم تا به 48 كشور به عنوان بازار هدف صادر كنيم.
وي با اشاره به صنعت قطعه‌سازي در كشور گفت: شبكه قطعه‌سازي كشور به شبكه قطعه‌سازي جهاني وصل شده است و قطعه‌سازهاي ايراني هم اكنون برخي قطعات را براي رنو و پژو تامين مي‌كنند.
وي خاطرنشان كرد: شرط ماندگاري در بازارهاي هدف توسعه همزمان قطعه‌سازي و نهادينه كردن اين صنعت توسط قطعه‌سازهاي داخلي و سرمايه‌گذاران آن كشورها است كه اين اقدام هم اكنون در پايگاه‌هاي توليد در دست اقدام است.
وي گفت: ايران خودرو توانسته سمند را به عنوان خودرو ملي سوريه، ونزوئلا، آذربايجان و سنگال معرفي كند كه نام متفاوت سمند در كشورهاي مختلف گواهي بر اين ادعا است.

 

   نسخه چاپي      |        بازگشت    |     ارسال خبر به دوستان

 

وضعیت بازدید از سایت


 
کل مراجعین   :
104258544 نفر
  مراجعین امروز  :
886 نفر
 

 
 

کليه حقوق اين سايت متعلق به روزنامه دنيای اقتصاد بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
نرم افزار مدیریت خبر . نسخه 1 . (نگارش)

Copyright  ©2006 donya-e-eqtesad Newspaper.
All Right Reserved