New Page 1

مشاهده جزئيات خبر

 تعداد مشاهده : 1557 بار                     کد خبر : DEN- 51670                   تاريخ چاپ : سه شنبه 5 تير 1386

به دنبال اعلام آمادگي رييس جمهور براي گفت و گو با منتقدان ايجاد شد
فضاي داغ مناظره بر سر اقتصاد

اقتصاددانان منتقد دولت خواستار پاسخ مكتوب دولت به نظرات خود شدند.
عليرضا علي‌احمدي، از نزديكان احمدي‌نژاد: نكته مهم نامه 57 اقتصاددان آن است كه دولت به علم اقتصاد تن دهد
فرشاد مومني: گفت‌و‌گو بايد مبنا داشته باشد، ما نظراتمان را اعلام كرده‌ايم اما اينكه دولت به چه مي‌انديشد، مشخص نيست
علي زادسر: احمدي‌نژاد در جاهايي كه حق را به اقتصاددانان مي‌دهد، با صداقت و شجاعت بپذيرد
الياس نادران بدون اظهارنظر درباره استقبال رييس‌جمهور از گفت‌و‌گو، بر آمادگي خود براي مناظره تاكيد كرد


واكنش امضاء كنندگان نامه انتقادي به درخواست گفت‌وگوي رييس جمهوري
گفت‌وگوي مستقيم فايده‌اي ندارد
دنياي اقتصاد- در حالي كه منابع آگاه از تشكيل تيم شش نفره از سوي 57اقتصاددان براي گفت‌و‌گو با رييس‌جمهوري يا نمايندگان وي خبر دادند، اما ساعت 17 عصر روز گذشته از سوي برخي از امضاكنندگان، نامه‌اي منتشر شد كه محترمانه پيشنهاد رييس‌جمهوري را مشروط به انتشار پاسخ به صورت مكتوب كرده بودند. اقتصاددانان منتقد در اين پاسخ، مناظره را مشروط به اين مساله كرده‌اند كه دولت مبناي گفت‌وگوي خود را از طريق ارائه گزارش عملكرد و داوري نسبت به نكاتي كه اقتصاددانان در نامه خود بدان اشاره كرده‌اند، مشخص كند.
فرشاد مومني، استاد دانشگاه علامه معتقد است: فرقي نمي‌كند كه نام اين گفت‌وگو را مناظره يا هر چيز ديگري بدانيم، مهم آن است كه اين گفت‌وگو مبنايي داشته باشد.
وي به دنياي اقتصاد گفت: براي اين كار مبناي يك طرف مشخص است و ما ديدگاه‌ها و نظراتمان را به صورت شفاف و روشن ارائه و نقاط نگراني خود را مشخص كرده‌ايم اما اينكه دولت به چه مي‌انديشد مشخص نيست. مومني با بيان اينكه ديدگاه‌هاي دولت مشخص نيست، افزود: اگر دولت در مواردي كه نامه بدانها اشاره مي‌كند، موضعي قابل دفاع دارد آنها را ارائه كند و اگر قابل دفاع نيست پس چرا اين مواضع را اتخاذ كرده است.
اين استاد دانشگاه در پاسخ به اينكه آيا گزارش عملكردي كه روز گذشته از سوي دولت منتشر شده كافي نبود گفت: ‌بهاي دستاوردهاي دولت نيز مشخص نيست در حالي كه يكي از مولفه‌هاي گزارشي كه مبناي اقتصادي دارد آن است كه مشخص شود دستاوردها با چه بهايي به دست آمده است.
وي افزود:  همچنين دستاوردهايي كه اكنون وجود دارد نمي‌تواند مبناي ارزيابي عملكرد دولت باشد.
وي افزود: كه دولت علاوه بر ارائه گزارش بايد داوري آن نكاتي كه ما در نامه به آنها اشاره كرده‌ايم را روشن كند.
وي افزود: تا زماني كه ديدگاه‌هاي دولت را به صورت شفاف ندانيم، هيچ اقدامي در خصوص گفت‌وگو انجام نخواهيم داد.
قطع نظر از انتظاراتي كه امضاكنندگان نامه در پاسخ به پيشنهاد رييس‌جمهوري دارند، يكي از پرسش‌هاي اصلي آن است كه  چگونه مناظره اين منتقدان سياست‌هاي اقتصادي دولت با رييس‌جمهوري مي‌تواند به عنوان يك فرصت طلايي به سود ملت تمام شود.
دكتر ديهيم از امضاكنندگان نامه در گفت‌و‌گو با دنياي اقتصاد، با اشاره به اينكه نامه نوشته شده در وضعيت اقتصادي فعلي، نقد بسيار خوبي به عملكرد دولت بود كه بايد مورد توجه قرار گيرد، گفت: انتظار آن است كه دولت با تحليل اين نامه در سياست‌هاي خودش تغييراتي دهد.
وي افزود: زماني مي‌توان با رييس‌جمهوري يا گروه موردنظر او به مناظره و گفت‌وگو نشست كه رييس‌جمهوري معتقد باشد روش‌هاي بهبود ديگري هم وجود دارد.
دكتر ساسان، استاد دانشگاه اصفهان و از ديگر امضا كنندگان نامه نيز، در گفت‌و‌گو با دنياي اقتصاد، با اشاره به اينكه نويسندگان اصلي نامه افراد سياسي نيستند، گفت: آنها به نتيجه مطلوب براي ملت و كشور فكر مي‌كنند.
وي افزود: البته بحث مناظره به افرادي كه در آن شركت مي‌كنند بستگي دارد.
اينكه آنان اعتقاد به علم روز اقتصاد داشته باشند، يا نه، در نتيجه انجام مناظره و افراد انتخابي بسيار موثر است.
نامه پرماجرا
با اعلام آمادگي رييس‌جمهوري براي گفت‌وگوي مستقيم با 57 اقتصاددان منتقد عملكرد اقتصادي دولت، موضوع انتقادها از دولت نهم وارد مرحله جديدي شد.
دو هفته قبل 57 نفر از استادان اقتصاد دانشگاه‌هاي كشور، در نامه‌اي به محمود احمدي‌نژاد 14 انتقاد به عملكرد اقتصادي دولت نهم وارد كردند. عكس‌العمل به اين نامه، از همان روز انتشار نامه آغاز شد، اما دولت به طور رسمي پاسخي به آن نداد.
هفته قبل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي به نمايندگي از طرف دولت، براي مناظره با اقتصاددانان منتقد اعلام آمادگي كرد و حتي زماني هم براي اين مناظره اعلام شد كه البته به سرانجام نرسيد. در نهايت روز يكشنبه اين هفته دفتر ارتباط با رسانه‌هاي رياست‌جمهوري از آمادگي احمدي‌نژاد براي گفت‌وگويي صريح، مستقيم و صميمانه با منتقدان خبر داد. اين اعلام آمادگي رييس‌جمهوري كه به زعم بسياري از نمايندگان هم‌فكر احمدي‌نژاد در مجلس، اقدامي بديع و نو به‌حساب مي‌آيد، توپ را به زمين منتقدان دولت انداخت. اكنون نوبت اقتصاددانان امضاكننده نامه رسيده است تا وارد بازي شوند.
اما اصل اعلام آمادگي احمدي‌نژاد براي گفت‌وگو و مناظره با منتقدان، استقبال نمايندگان مجلس هفتم را برانگيخت.
از جمله نماينده جيرفت و عنبرآباد در مجلس شوراي اسلامي استقبال احمدي نژاد براي مناظره با اقتصاددانان را كاري بديع و نو دانست.
علي زادسر در گفت‌وگو با ايسنا افزود: نامه‌نويسي به سران كشورهاي ديگر و سفر هيات دولت به استان‌ها و شهرستان‌ها و برخورد رييس‌جمهوري با نامه اقتصاددانان منتقد كار نويي بود كه از سوي احمدي‌نژاد صورت گرفت.
زادسر خاطرنشان كرد: احمدي‌نژاد در جايي كه مسائل نياز به دفاع دارد قاطعانه و حكيمانه دفاع كند و در جاهايي كه حق را به اقتصاددانان مي‌دهد با صداقت و شجاعت آن را بپذيرد و حتي دستور دهد نظرات آن‌ها لحاظ شود.
به گفته اين نماينده اصولگراي مجلس، اقتصاددانان نيز بايد خود را جاي رييس‌جمهور بگذارند و با اين پيش‌فرض هر كدام در اين جلسه شركت كنند كه اگر به جاي احمدي‌نژاد بودند براي نجات اقتصاد كشور چه راه‌حل اجرايي نياز است. در واقع با توجه به نيازهاي كشور از نظر اقتصادي و مشكلات موجود چاره‌انديشي كنند و ببينند اگر هر كدام جاي رييس‌جمهور بودند چه بايد مي‌كردند.
همچنين محمد خوش‌چهره كه خود نسبت به برخي سياست‌هاي اقتصادي دولت نهم انتقاد دارد، مناظره را گام مثبتي در مواجهه دولت با منتقدان دانست. وي به ايسنا گفت: بايد اثبات شود كه ايده‌هاي رييس‌جمهوري و عملكرد اقتصادي وي درست بوده است، چرا كه به اعتقاد منتقدان، ايده‌هاي احمدي‌نژاد در برخي موارد آثار منفي به جا گذاشته است.
اين عضو كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: اگر ظرفيت مناظره ميان رييس‌جمهوري همچنين و 57 اقتصاددان منتقد عملكرد اقتصادي دولت وجود داشته باشد، گام مثبتي براي مواجهه دولت با منتقدان محسوب خواهد شد.
محمد خوش‌چهره در گفت‌وگو با ايسنا، مناظره 57 اقتصاددان با رييس‌جمهوري در شرايطي كه نمايندگاني مناسب و منصف از آنها انتخاب شده و فضا نيز مطلوب باشد به نفع نظام تصميم‌گيري سياست‌گذاري و محافل دانشگاهي و سازندگي اقتصاد دانست.
نماينده مردم تهران در خانه ملت يكي از موارد مهم در اين زمينه را اظهار نظر وزير رفاه دانست كه مي‌گويد: شاخص فقر به خط بقا تغيير خواهد يافت. اين عضو كميسيون اقتصادي مجلس هدف را ارتقاي سطح رفاه و نه عقب گرد كردن در اين راستا دانست و يادآور شد: حرف ماركسيست‌ها با نظام سرمايه‌داري هم اين بود كه چون سرمايه‌داران استثمار مي‌كنند، حق كارگر را نمي‌دهند و او را به سطح حداقل معيشت يا همان خط بقا مي‌رسانند، كاملا منكوب است.
اين عضو فراكسيون اصولگرايان مستقل افزود: اگر اين گونه اعتقادات مطرح شود، از اهداف عدالت خواهي هيچ نخواهد ماند.
اين عضو هيات علمي دانشگاه تهران تصريح كرد: قطعا مناظره و مخصوصا مناظراتي كه يك طرف آن كارشناسان و صاحبنظران علمي حتي با لحاظ ديدگاه‌هاي منفي و جناحي و يك طرف ديگر مديريت اجرايي و تصميم‌گير و سياست‌گزاري هستند، خروجي آن از منظر افكار عمومي و نتايج معطوف به دو طرف مي‌تواند مثبت باشد. او افزود: البته فضاي سالم و عادلانه بحث و گفت‌وگو از الزامات چنين موضوعي است.
همچنين عماد افروغ، اين كار را باعث نهادينه شدن فرهنگ نقدپذيري برشمرد و تصريح كرد: البته تاكنون چنين اقدامي را از دولت نديده بوديم. از زمان شكل‌گيري دولت نهم، برخوردها يا قضايي و هيجاني بوده است يا برخوردهايي از سوي مرتبطين و متصلين به دولت، از سر قدرت‌طلبي، صورت مي‌گرفته است.
الياس نادران نيز در يك برنامه تلويزيوني، با دفاع از عملكرد اقتصادي دولت، منتقدان را به سياه‌نمايي متهم كرد. وي در عين‌حال گفت: درباره استقبال رييس‌جمهوري از گفت‌وگو با 57 اقتصاددانان منتقد اظهارنظر نمي‌كنم، اما شخصا حاضرم با آنها مناظره كنم.
نادران با بيان اين كه القاي يك سياه نمايي در اقتصاد كشور از زمان تهيه مباني نظري برنامه چهارم شروع شده است، گفت: برخي كارشناسان اقتصادي در صدد ادامه خط القاي اين سياه نمايي هستند.
وي افزود: از حدود 5 سال پيش يك نگراني كه وجود دارد، القاي سياه نمايي از طرف برخي كارشناسان اقتصادي است كه از زمان تهيه مباني نظري برنامه چهارم اقتصادي شروع شده است.
نادران نماينده مردم تهران در مجلس افزود: برخي شاخص‌هايي كه اقتصاددانان و كارشناسان منتقد اعلام مي كنند، سطح رفاه و سطح معيشت مردم است كه دسته‌بندي كرده و مرتب تكرار مي‌كنند كه ايران به جز از چند كشور كه جدول مانند بنگلادش و افغانستان از بقيه كشورهاي جهان اوضاع بدتري دارد.
وي گفت: حتي در اعلام شاخص‌هاي اوضاع اقتصادي [رژيم] اسرائيل را به مراتب بهتر از ايران قلمداد كرده‌اند.
نادران در ميزگرد بررسي عملكرد اقتصادي دولت اظهار كرد: با امضا كنندگان نامه اقتصاددانان همان اختلاف نظري را داريم كه با تدوين‌كنندگان برنامه داريم، حاضريم اوضاع اقتصادي نقد شود، ولي نقد بايد منصفانه باشد نه اين كه در نقد سياه‌نمايي شود.
عضو هيات علمي دانشكده اقتصاد دانشگاه تهران افزود: نبايد آنقدر سياه نمايي شود كه مردم تصور كنند كه انقلاب اسلامي هيچ دستاوردي نداشته است.
وي گفت: آنچه واقعيت دارد، وضع معيشت مردم، مراودات جهاني و ساخت زيربناها اصلا قابل مقايسه با قبل نيست، در حالي كه القاي سياه نمايي همچنان ادامه دارد و بيشتر نگراني ما اين است كه خط سياه نمايي ادامه داشته باشد.
وي تصريح كرد: ايران هنوز از نظر اقتصادي الگوي قابل دسترسي ندارد، اهداف اقتصادي در چشم‌انداز هم الزاماتي دارد كه به طور طبيعي بايد براي رسيدن به اهداف كمي هدف‌گذاري برنامه‌اي شود، اين هدف‌گذاري در برنامه چهارم تدوين شده است. نادران گفت: مدل‌هاي اقتصاد سنجي كه براي اقتصاد كشور تهيه شده‌اند، چقدر مي‌تواند واقعي باشد و چه قدر نتايج برنامه مي‌تواند تاثيرگذار باشد.
وي ادامه داد: آرمان‌گرايي حتما بايد در برنامه‌ريزي اقتصادي محور قرار گيرد و افق برنامه بايد به گونه‌اي باشد كه دست‌‌اندركاران تلاش كنند به آن نقطه برسند. نادران افزود: يك ايرادي كه به دولت‌هاي گذشته و كنوني است اين است كه نگاه سيستمي (نظام‌مند) به پديده‌هاي اجتماعي وجود ندارد، يعني ستاد اقتصادي هماهنگ و همرنگ با برداشت واحد از الگوها وجود ندارد.
چگونگي مذاكره
سوي ديگر ماجرا، اقتصاددانان منتقد دولت هستند كه اگرچه براي مناظره اعلام آمادگي كرده‌اند، اما درباره شيوه بحث و گفت‌وگو نظرات مختلفي دارند.
فرشاد مومني يكي از سرشناس‌ترين منتقدان سياست‌هاي اقتصادي دولت، در اين خصوص گفت: بهتر است قبل از برگزاري جلسه مناظره، دولت يا نمايندگان آن پاسخ‌هاي مكتوب و روشن خود به نامه را ارائه دهند تا مبناي مشخص براي بحث و گفت‌وگو وجود داشته باشد.
مومني در گفت‌وگو با خبرگزاري مهر افزود: اعلام آمادگي رييس‌جمهوري براي گفت‌وگو با منتقدان، نشان مي‌دهد كه به تدريج در دولت بلوغ فكري و سياسي ظاهر مي‌شود، زيرا با انديشه و مسالمت با اين موضوع برخورد كرد.عضو هيات علمي دانشگاه علامه طباطبايي با تاكيد بر اينكه من سخنگوي اقتصاددانان نيستم و نظر خود را مطرح مي‌كنم.
يكي ديگر از امضاكنندگان نامه از گفت‌وگو با اقتصاددانان استقبال كرد. البته بهروز‌هادي زنوز هم از ارائه گزارش مكتوب از سوي همكاران رييس‌جمهوري در گام اول مناظره استقبال كرد و آن را باعث ايجاد تعاملي سازنده‌تر دانست.
اما سعید شیرکوند معاون اقتصادی وزیر امور اقتصاد و دارایی در دولت سید محمد خاتمی گفت‌وگوي انتقادی با شخص رييس‌جمهوری را امری پسندیده‌ ندانست. وي گفت: اعلام آمادگی رييس‌جمهوری برای گفت‌وگو با افراد منتقد عملکرد او یا افرادی که سیاست‌های اقتصادی دولت را مطلوب وضعیت اقتصادی کشور نمي‌دانند، مبارک و محترم است. اما به لحاظ شيوه اجرايي آن مشخص نیست که آیا خود رييس‌جمهوری این مناظره و گفت‌وگو را با یکی از اقتصاددانان انجام خواهد داد یا اینکه از سوی رييس‌جمهوری افرادی آمادگی دارند تا با منتقدان اقتصادی دولت مذاکره کنند.
وی افزود: بهتر است رييس‌جمهوری سیاست‌گذاران اقتصادی، وزرا، مشاورین عالی یا استادان همفکر خود را برای مناظره با منتقدان عملکرد خود معرفی كند.
وي گفت: اینکه فردی از این منتقدان بخواهد با رييس‌جمهوری گفت‌وگو کند يا اینکه 57 منتقد بخواهند با رييس‌جمهوری گفت‌وگو کنند نیز عملا شدنی نیست. وی افزود: مناظره کردن نیز روشی دارد و در هیچ جای دنیا رييس‌جمهوری این‌گونه مناظره نمي‌کند، بلکه در ایام انتخابات ریاست‌جمهوری، کاندیداهای ریاست‌جمهوری با یکدیگر مناظره می کنند و این عرف دنیا است.
شيركوند اضافه کرد: تک‌تک نویسندگان نامه آمادگی دارند در مورد آن نامه در هر محفل علمی و در هر مناظره‌اي شرکت کنند، چون اعتقادات آنان است که در نامه بیان شده و به محتوای آن نیز معتقد بودند که امضا کردند، بنابراين تمام استادان آمادگی دارند که در مناظره شرکت کنند.
پيشنهاد ديگر درباره شيوه گفت‌وگو، مناظره كتبي است كه از سوي احمد ميدري، يكي ديگر از امضاكنندگان نامه مطرح شد.
ميدري گفت: جمعي از اقتصاددانان نويسنده‌اين نامه كه امكان تماس با آنها ميسر بود، بر اين اعتقادند كه در حال حاضر بهتر است مناظره اقتصاددانان به صورت مكاتبه‌اي انجام شود. وي به خبرگزاري فارس گفت: اين نامه توسط جمعي از اقتصاددانان تهيه شده و اينكه يك نفر به جاي اين جمع در اين مناظره شركت كند، منطقي نيست.
وي افزود: جمعي از اقتصاددانان نويسنده‌ اين نامه معتقدند، در حال حاضر بهتر است تا مناظره به صورت كتبي و مكاتبه‌اي انجام شود تا طرفين مناظره با دقت بيشتري پاسخ‌هاي خود را تهيه كنند و در اين صورت مناظره در فضاي منطقي‌تري انجام خواهد گرفت. ميدري گفت: به نظر اين جمع از كارشناسان اقتصادي پس از اينكه اقتصاددانان دو طرف در چند جلسه مناظره كتبي نظرات خود را مطرح كردند، فضا براي مناظره‌هاي حضوري در رسانه‌هاي تصويري مهيا خواهد بود.
همچنين محمدولي كيانمهر از ديگر امضاكنندگان نامه 57 اقتصاددان به رييس‌جمهوري گفت: بهتر است اقتصاددانان به جاي شخص رييس‌جمهوري با تيم اقتصادي دولت گفت‌وگو كنند.
گفت‌وگو با تيم اقتصادي دولت
كيانمهر درباره دعوت احمدي‌نژاد به گفت‌وگوي مستقيم اظهار كرد: بهتر است در اين ديدار و گفت‌وگو به جاي رييس‌جمهوري، تيم اقتصادي دولت حضور داشته باشند و تجربيات، نظرات و راه حل‌هاي كارشناسان اقتصاددانان در جلسه‌اي با تيم اقتصادي دولت مطرح شود.
وي افزود: رييس‌جمهوري مديريت اجرايي كلان كشور را در اختيار دارد و نمي توان انتظار داشت، رييس‌جمهوري بر تمام آمار، اطلاعات و برنامه‌هاي اقتصادي كشور مسلط باشد و وزير امور اقتصادي بر اين موضوع تسلط بيشتري دارد، به همين خاطر براي دريافت و راهكار‌هاي كارشناسان اقتصادي كشور برگزاري جلسه مشترك ميان كارشناسان اقتصادي و تيم اقتصادي دولت موثر تر خواهد بود. وي تاكيد كرد: برگزاري اين جلسه با تيم اقتصادي دولت علاوه بر حفظ‌شان رييس‌جمهوري به عنوان عالي‌ترين مقام اجرايي كشور موجب مي‌شود تا هدف اصلي اقتصاددانان از تقرير اين نامه تحريف نشده و به حاشيه كشيده نشود، ضمن آنكه اقتصاددانان نيز در اين جلسه با آزادي بيشتري نظرات خود را بيان مي‌كنند.
وي تاكيد كرد: براي اينكه‌اين ديدار و گفت‌وگو نتايج مثبت و موثري بر اقتصاد كشور داشته باشد، ديدار بين اقتصاددانان و دولت بايد در فضايي منطقي، معقول، علمي و كارشناسانه انجام شود و به جاي پرداختن به شعار‌ها و بايدها و نبايد‌هاي ايده‌آل گرايانه بايد اقتصاد كشور با واقع‌بيني بررسي شده و راهكار مناسب براي مشكلات ارائه شود.
مهدی تقوی نيز گفت: به عنوان یک اقتصاددان هرگز نمي‌گویم که ريیس‌جمهوری باید ایده‌ها و طرح های مرا بپذیرد، بلکه مي‌گویم وی باید به مشاوران خود دستور دهد این مسائل بررسی شود و در صورتی که منطقی بود، اقدامات لازم صورت گیرد. تقوی از جمله امضاکنندگان نامه 57 منتقد اقتصادی به ريیس‌جمهوری تصريح كرد: با این اقدام مردم خواهند فهمید که پاسخ انتقاد نسبت به دولت، برچسب زدن از سوی آنها نخواهد بود و چنین تفاهمی مثبت است.عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه‌اين اقدام نشان دهنده تفاهم بین دو گروه است، افزود: البته با توجه به‌اينکه تمام 57 نماینده در این گفت‌وگو نمي‌توانند شرکت کنند، 3 يا 4 نفر به عنوان نماینده باید حضور یابند.
تقوی با تاکید بر اینکه نباید به هیچ وجه‌اين موضوع را به مساله‌اي سیاسی تبدیل کرد، افزود: این مساله سیاسی نیست و در تمام دنیا این گونه انتقادات مرسوم است، و به‌اين نحو عمل مي‌شود که ريیس‌جمهوری به مشاورین خود دستور بررسی نکات مطرح شده را مي‌دهد.
اما فارغ از اينكه مناظره به چه شكل و شيوه‌هاي انجام شود، امضاكنندگان نامه معتقدند اين گفت‌و‌گو بايد با صراحت و روشني كامل صورت بگيرد تا براي جامعه مفيدتر باشد.
علي قنبري كه از امضاكنندگان اين نامه است، در اين باره افزود: اگر مسائل با صميميت و صراحت بيان شود، مي‌تواند منافع زيادي براي مردم و اقتصاد كشور به همراه داشته باشد.

 

   نسخه چاپي      |        بازگشت    |     ارسال خبر به دوستان

 

وضعیت بازدید از سایت


 
کل مراجعین   :
104255246 نفر
  مراجعین امروز  :
163174 نفر
 

 
 

کليه حقوق اين سايت متعلق به روزنامه دنيای اقتصاد بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
نرم افزار مدیریت خبر . نسخه 1 . (نگارش)

Copyright  ©2006 donya-e-eqtesad Newspaper.
All Right Reserved