New Page 1

مشاهده جزئيات خبر

 تعداد مشاهده : 3202 بار                     کد خبر : DEN- 90233                   تاريخ چاپ : شنبه 27 بهمن 1386

آغاز فروش نقدي سايپا 132 از نيمه اول اسفند

گروه خودرو- فروش نقدي سايپا 132 از نيمه اول اسفندماه در نمايندگي‌هاي مجاز سايپا آغاز مي‌شود.

فرزاد نشان، مدير فروش شركت سايپا در گفت‌وگو با خبرنگار ما با اعلام اين خبر اظهار داشت: اسفندماه را به اين منظور براي عرضه سايپا132 انتخاب كرديم، چراكه از زمان معرفي اين خودرو به متقاضيان و آغاز تعطيلات كمتر از يك‌ماه فاصله وجود دارد و اين محدوديت زمان موجب مي‌شود كه اين خودرو در بازار با افزايش قيمت مواجه نشود.
به گفته مدير فروش شركت سايپا، تاكنون بيش از 600 دستگاه سايپا 132 در نمايندگي‌هاي مجاز اين شركت توزيع شده است تا به هنگام آغاز فروش نقدي نمايندگي‌ها با مشكل كمبود اين خودرو مواجه نشوند.
نشان در ادامه عنوان كرد: تا پايان سال برنامه توليد دو هزار دستگاه سايپا 132 در شركت سايپا در نظر گرفته شده است تا با عرضه به موقع قيمت اين خودرو در بازار كنترل شود.
به گفته مدير فروش شركت سايپا، اين خودرو تنها به صورت دوگانه‌سوز توليد مي‌شود و اختلاف قيمت آن با پرايد دوگانه‌سوز فعلي 250هزار تومان است.
خط توليد سايپا 132 همزمان با معارفه مديرعامل جديد اين شركت در اوايل بهمن‌ماه افتتاح شد. به گفته مدير فروش شركت سايپا تغييرات سايپا 132 نسبت به صبا GLXE را مي‌توان به تغييراتي از نماي جلو و نماي عقب و تغييرات تكميلي تقسيم‌بندي كرد.
عمده تغييرات جلو شامل ايجاد فرم برجسته روي در موتور با استفاده از جلو پنجره كركره‌اي همچنين با استفاده از چراغ‌هاي يك پارچه و دوكاسه‌اي به جاي چراغ‌هاي دوتكه فعلي صبا است. از سوي ديگر، گلگير و در موتور، سپر جلو، چراغ جلو و آرم جلو خودرو نسبت به پرايد نيز تغيير كرده و جهت ايمني بيشتر خودرو قفل صندوق عقب حذف شده است.

 

   نسخه چاپي      |        بازگشت    |     ارسال خبر به دوستان

 

وضعیت بازدید از سایت


 
کل مراجعین   :
104251535 نفر
  مراجعین امروز  :
159604 نفر
 

 
 

کليه حقوق اين سايت متعلق به روزنامه دنيای اقتصاد بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
نرم افزار مدیریت خبر . نسخه 1 . (نگارش)

Copyright  ©2006 donya-e-eqtesad Newspaper.
All Right Reserved