به گزارش اقتصادنیوز به نقل از بلومبرگ، شاخص دلار بلومبرگ، که این واحد پولی را در برابر ۱۰ ارز دیگر دنبال می‌کند، از سال ۲۰۰۷ تاکنون به غیر از یکسال همواره در ماه می تقویت شده است.

یکی از تئوری‌های تحلیلگران اینگونه است که این الگو به ارزان فروختن بازارهای سهام و کالا در این ماه مربوط می‌شود. این موضوع تقاضا برای دلار به عنوان یک دارایی امن را افزایش می‌دهد. تئوری دیگر به بهبود آمار اقتصادی آمریکا در ماه می اشاره می‌کند.

نیل جونز، رئیس صندوق تامینی بانک میزوهو در لندن اعلام کرد: «آمار اقتصادی بد در دوره ژانویه تا آوریل روی دلار فشار آورده است. این ارقام اغلب در ماه می بهبود می‌یابد. همچنین یک ضرب‌المثل قدیمی در بازار سهام وجود دارد: در ماه می بفروش و برو.»

شاخص دلار در ماه آوریل 1.8 درصد افت داشته است این در حالی است که این شاخص در دو ماه گذشته افتی 5.6 درصدی را تجربه کرده بود. سقوط دلار از زمانی آغاز شد که فدرال‌رزرو در خصوص اتخاذ رویکرد تدریجی افزایش نرخ بهره سیگنال‌هایی را به بازار داد.

والنتین مارینوف، رئیس گروه مبادلات ارزی کردیت اگریکول اعلام کرد: «اگر آمار اقتصادی آمریکا از همین لحظه بهبود خود را آغاز کند و نهایتا فدرال‌رزرو در ماه ژوئن نرخ بهره را افزایش دهد، در ماه می بازارهای سهام و کالا عملکردی ضعیف خواهند داشت و دلار به شدت رشد خواهد کرد. اما اگر آمار اقتصادی آمریکا به روند ناامیدکننده خود ادامه دهد، اوضاع دلار کاملا متفاوت خواهد بود.»

فصل صعود دلار فرا رسیده است؟

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.