سرمایه‌گذاران روسیه و ویتنام در نصف جهان

دنیای اقتصاد، اصفهان، نفیسه قانیان: هفتمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، صنایع و تجهیزات وابسته، که از دوم اردیبهشت ماه کار خود را در اصفهان آغاز کرده بود، امروز ۵ اردیبهشت به‌کار خود پایان می‌دهد. به گزارش «دنیای اقتصاد»، این نمایشگاه با حضور مهمانان داخلی و خارجی و با مشارکت بیش از ۶۰ شرکت از ایران و کشورهای ویتنام، اندونزی، تاجیکستان، ارمنستان، مالزی و روسیه در این شهر برگزار شد. این نمایشگاه که برگزاری آن از سال ۸۹ تاکنون به دلایل مختلف متوقف شده بود، اردیبهشت امسال با شعار «حضور در دومین بازار گردشگری ایران» و با تاکید بر زیرشاخه‌های تخصصی صنعت گردشگری همچون توریسم سلامت، توریسم طبیعت، توریسم ورزشی و توریسم هوایی، برپا شد.

در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری اصفهان علاوه‌بر حضور دفاتر خدمات مسافرتی، آژانس‌ها و هتل‌ها، ارائه‌دهندگان خوراک‌های سنتی و محلی، انجمن‌ها، شرکت‌های هواپیمایی، شرکت‌های سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری، کمیته گردشگری سازمان فرهنگی-تفریحی شهرداری اصفهان با پروژه اتوبوس گردشگری اصفهان، مراکز ارائه‌دهنده سفر کارت و...، حوزه صنایع دستی نیز با ۳۲ غرفه مربوط به صنایع‌دستی استان‌های اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری حضور پررنگی داشت.

غرفه‌های سفارت ویتنام، سفارت مالزی و سرکنسولگری کشور روسیه و همچنین غرفه مربوط به کشور اندونزی نیز از دیگر غرفه‌های پربازدید این نمایشگاه بودند.

تعامل گردشگری ایران و ویتنام

سفیر ویتنام که در این نمایشگاه حضور یافته بود، در گفت‌وگو با خبرنگار «دنیای اقتصاد» گفت: ایران و ویتنام باید تصویرهای مصنوعی‌ای که در مورد کشورشان هست را ترمیم کنند تا در صنعت گردشگری موفق باشند و علت حضور ما در این نمایشگاه این است که در تعاملی دو طرفه پتانسیل‌های گردشگری اصفهان و ویتنام را به مردم دو کشور بشناسانیم.

هونگ تک در ادامه افزود: اصفهان زیباترین شهر در ایران است و مرا به یاد «هآیفون» ویتنام می‌اندازد. هنرمندیِ مردم این شهر، هویتی زیبا به اصفهان بخشیده است. من از کودکی به فرهنگ ایرانی علاقه‌مند بودم، موسیقی ایرانی را دوست داشتم و در مورد پارس و

ایران زمین شنیده بودم. بار اولی که به اصفهان آمدم، زاینده رود خشک و بسیار تاسف‌آور بود، اما امروز جریان دارد و خوشحالم چون می‌دانم اصفهان بدون زاینده‌رود هویت خود را از دست می‌دهد.

وی تاکید کرد: اصفهان یک شهر بین‌المللی با ظرفیت‌های بسیار بالا است. در این نمایشگاه به همراه گروهی از تجار و سرمایه‌گذاران ویتنامی حضور یافته‌ایم و تمایل داریم که با صنعتگران و تجار ایرانی تعامل و تبادل تجربه و کالا داشته باشیم.

شهرت فرش ایرانی در روسیه

همچنین نماینده خط هوایی ایرفلوت روسیه نیز که در این نمایشگاه حضور داشت، به خبرنگار «دنیای اقتصاد» گفت: در اصفهان صنعت گردشگری بسیار توسعه پیدا کرده اما هنوز ظرفیت‌های زیادی دارد.

نعمت‌اف، با اشاره به جامع و موثر بودن نمایشگاه گردشگری اصفهان اعلام کرد: ما به‌صورت مستقیم در این نمایشگاه شرکت کردیم تا ظرفیت‌های بازار ایران و اصفهان را از نزدیک بشناسیم. در تهران ۱۰ دفتر خدمات مسافرتی با این خط هوایی قرارداد دارند، درحالی‌که در اصفهان که ظرفیت‌های بسیار زیادی دارد ما فقط یک نماینده داریم و قصد داریم این بخش را توسعه دهیم. وی گفت: گردشگری با وضعیت اقتصادی مردم ارتباط مستقیمی دارد و ما از طریق صنعت گردشگری می‌توانیم سطح رفاه عمومی مردم را بالا ببریم.

وابسته کنسولگری روسیه نیز که معتقد است اصفهان نیمی از جهان و نیم دیگرش سن پطرزبورگ است، به «دنیای اقتصاد» گفت: اصفهان برای همه جهان اهمیت دارد. کنستانتین کرنیف تاکید کرد: به جز ابنیه تاریخی اصفهان، فرش ایرانی و به‌خصوص اصفهان در روسیه بسیار معروف است. اصفهان

خواهر خوانده سن پطرزبورگ است و ما با حضور در این نمایشگاه می‌خواهیم تعاملات دو طرف را افزایش دهیم.

برگزاری مجدد نمایشگاه بین‌المللی اصفهان در روزهایی که زاینده رود دوباره در بستر خود جریان یافته و در هفته‌ای که جشن‌های «به رنگ اصفهان» به مناسبت هفته نکوداشت این شهر در حال برپایی است و در فصل پیک سفر به این شهر گردشگرپذیر، اتفاق مبارکی است که می‌تواند تلاش خوبی برای توسعه پایدار و اصولی گردشگری این شهر باشد.