گروه بنگاه‌ها: سیاست واگذاری معادن از طریق مزایده منجر به سوء‌استفاده دلالان و به ضرر افراد با صلاحیت در بخش معدن خواهد شد.
محمود نوریان، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر سیاست‌های دولت در کلام و گفتار مبتنی بر توسعه بخش معدن و در عمل مغایر با تقویت و توسعه معادن بوده است، گفت: از زمان دولت نهم و دهم سیاست اشتباهی در بخش معدن تدوین شد که بر مبنای آن فعالیت‌های معدنی کشور تحت تاثیر قرار گرفت. به عبارت دیگر به جز سال‌های نخست انقلاب که فعالیت‌های معدنی با مخاطراتی همراه بود در سال‌های بعدی این روند تسهیل و زمینه برای تشکیل معادن بزرگی همچون گل‌گهر و چادرملو فراهم شد، اما پس از آن بار دیگر موانع زیادی پیش پای معدنکاران قرار گرفت. مدیر عامل چادرملو با تاکید بر اینکه سیاست واگذاری معادن از طریق مزایده درست نیست، افزود: زمانی که معدنی به مزایده گذاشته می‌شود دلالان با قیمت بالایی این معدن را در اختیار می‌گیرند و تولیدکنندگان فرآوری در زنجیره‌های تولید را به گونه‌ای تحت فشار قرار می‌دهند که در نهایت خرید از آنها به نوعی باج‌خواهی تبدیل می‌شود. از طرفی بسیاری از این واسطه‌ها و دلالان حقوق دولت را هم پرداخت نمی‌کنند. نوریان با بیان اینکه دولت سیاست روشنی برای واگذاری پهنه‌های بزرگ معدنی ندارد، ادامه داد: از آنجا که در پهنه‌های بزرگ، اخذ مجوزهای لازم از سازمان محیط زیست، منابع طبیعی و... به بهره‌بردار واگذار شده است، سیاست روشنی برای فعالیت بخش خصوصی در این پهنه‌ها تدوین نشده است. به همین دلیل توسعه بخش معدن از طریق واگذاری پهنه‌های معدنی با موانعی روبه‌رو است که دولت باید آنها را برطرف کند.
مدیرعامل شرکت چادرملو با تایید اینکه انومالی D۱۹ سنگ‌آهن در منطقه چادرملو هنوز واگذار نشده است، تصریح کرد: این محدوده قرار است از طریق مزایده واگذار شود. حال دولت باید تصمیم درستی در مورد این محدوده‌ها که ذخیره مناسبی دارند اتخاذ کرده‌ و به افراد با صلاحیت واگذار کند.