عزیز محمدی، رئیس اتحادیه باشگاهای فوتبال کشور بازهم با طرح مثالی از صداوسیما می‌خواهد که حق پخش فوتبال را پرداخت کند: «صداوسیما فعلا بودجه پرداخت حق پخش را ندارد، به‌عنوان مثال آنها ۶ هزار میلیارد بودجه دارند که باید ۴ هزار میلیارد را از محل درآمدهایشان کسب کنند. اما پرسش من این است مگر برای فیلم‌ها چه برای خرید و چه برای ساخت پول نمی‌دهند؟

فوتبال هم همین‌طور است، ۲۴۰ بازی در سال پخش تلویزیونی می‌شود، اگر می‌خواهند ۲۴۰ فیلم بخرند یا بسازند تا برنامه‌ها را پر کنند چقدر باید هزینه می‌کردند؟ الان برای فیلم «لیلا تنهاست»(!) یا «رویای...» که آقای ارجمند آن را ساخته یا فیلم‌های ماه رمضان چقدر هزینه می‌کنند؟ تازه این در حالی است که فیلم درآمدزایی زیادی ندارد اما فوتبال درآمد زیادی را به صدا و سیما با پخش تبلیغات فراوان و ساختن برنامه‌های مختص به فوتبال که آنها هم آگهی‌های زیادی دارند عودت می‌دهد.»

رئیس اتحادیه فوتبال در ادامه گفت‌وگویش با خبرگزاری مهر افزود: «مگر سه سال در زمان ریاست‌جمهوری آقای احمدی‌نژاد، صدا و سیما پول پرداخت نمی‌کرد، سال اول ۱۰ میلیارد، سال دوم یازده میلیارد و سال سوم ۱۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان. سال‌های بعدش هم تا ۱۷ میلیارد پول داد، در واقع قرارداد وجود داشت، اگر به همان قرارداد هم عمل می‌شد همچنان سالی ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش هم پیدا می‌کرد.»

او منتقد توافق اخیر فوتبال با صداو سیما است: «اما حالا قدم به قدم که جلو می‌رویم شرایط بدتر می‌شود، این توافق اخیر را ببینید، اصلا توافق خوبی نیست، در این توافق آمده که باید مردم از طریق اینترنت بازی‌ها را ببینند، سوال من این است که اگر تلویزیون بازی‌ها را پخش کند چه کسی از طریق اینترنت بازی‌ها را خواهد دید و اگر پخش نکند چه کسی پاسخگوی این همه مردم در روستاها و شهرهای دور دست خواهد بود؟»

نکته بد در توافق با صدا و سیما

عزیزمحمدی بند عجیبی درتوافق اخیر را افشا می‌کند که برای تایید آن باید منتظر جواب رئیس سازمان لیگ بود: «این توافق اخیر فدراسیون با صداوسیما یک نکته بد دارد و آن این است که در بند اول نوشته‌اند فوتبال دیگر حق ندارد موضوع حق پخش تلویزیونی را پیگیری کند.

این یعنی فاجعه، حق پخش را که نمی‌دهند، پخش اینترنتی هم بازخورد زیادی نخواهد داشت، حتی اجازه پیگیری حق پخش تلویزیونی را هم دیگر نخواهیم داشت. در کشورهای دیگر می‌توان این کار را انجام داد چون پخش فوتبال از کانال‌های خصوصی و کابلی است که طبیعتا مردم می‌توانند آن را از طریق اینترنت هم بخرند اما در ایران این کار شدنی نیست. در واقع هر توافقی که صورت گرفته اوضاع بدتر از قبل شده است.»