وی تصریح کرد: همچنین پروژه جمع‌آوری پساب فاضلاب شهرهای اطراف تاکنون بیش از ۸۰‌درصد پیشرفت فیزیکی داشته و بخشی از آن در سال‌جاری استحصال می‌شود.مدیر‌عامل فولاد مبارکه تصریح کرد: همچنین استفاده همزمان از منابع جایگزین در دست بررسی قرار گرفته و از این‌رو تولید شرکت با تهدید جدی به‌دلیل کمبود آب مواجه نیست و تغییر محسوسی در پیش‌بینی سود سال‌جاری صورت نمی‌گیرد.کمبود آب استان‌های مرکزی و جنوبی کشور و به ویژه اصفهان و یزد طی ماه‌های اخیر به موضوع ملی تبدیل شده و در این میان برخی شرکت‌ها و صنایع هم دستخوش این رویداد شده‌اند.براساس این گزارش، مدیران فولاد مبارکه در مورد شایعه منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر مشکلات کمبود آب «فولاد» شفاف‌سازی و اعلام کردند: نظر به شایعات اخیر درخصوص مشکلات احتمالی ناشی از کمبود آب و تاثیر آن در توقف خطوط تولید شرکت در تابستان، به استحضار می‌رساند با‌توجه به باز‌چرخانی پساب موجود شرکت، بخش قابل‌توجهی از آب مورد نیاز از این طریق تامین می‌شود.

مختار بخشیان معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه اصفهان نیز پیش از این با اشاره به اینکه گفته می‌شود شرکت‌های فولادسازی ناحیه اصفهان در سال ۹۷ در حال برنامه‌ریزی کاهش تولید برخی محصولات به‌منظور مدیریت کمبود آب هستند، به «دنیای اقتصاد» گفته بود: هیچ برنامه‌ای برای کاهش تولید نخواهیم داشت. وی در مورد اینکه شرکت برای محدودیت آب صنایع فولاد چه تدابیری اندیشیده است، گفت: مبارکه چندین پروژه بزرگ برای این مشکل دارد و ۴۰۰ میلیارد تومان نیز هزینه کرده است. وی از اجرای پروژه جمع آوری پسماندهای اطراف فولاد مبارکه در سه فاز خبر داد و افزود: فاز یک و دو این پروژه دو تا چهار‌ماه آینده راه‌اندازی می‌شود که در هر مرحله ۲۰۰ مترمکعب آب در ساعت تصفیه خواهد شد. بخشیان در مورد فاز سوم پروژه مذکور گفت: این مرحله در افق بلند مدت اجرایی خواهد شد. به گفته معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه اصفهان، با اجرای پروژه جمع‌آوری پسماندهای اطراف شرکت، حدود ۱۰ درصد از آب مصرفی مورد نیاز تامین خواهد شد. معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه اصفهان از دیگر پروژه‌های تامین آب برای مصرف فولاد مبارکه از جمله بازچرخانی آب خبر داد و تصریح کرد: این پروژه به بهره‌برداری رسیده و هم‌اکنون ۱۵ درصد از آب مصرفی مورد نیاز مبارکه از این محل تامین می‌شود.به گفته وی، با اجرای پروژه‌های مذکور فقط ۲۵ درصد از آب مصرفی مورد نیاز شرکت تامین و مابقی از محل ورود آب به کارخانه از جمله انتقال آب از چهارمحال و بختیاری و جنوب کشور باید تامین شود.وی با تاکید بر اینکه ۷۵ درصد از آب مصرفی مورد نیاز فولاد مبارکه باید از طریق انتقال آب از جنوب و درسطح ملی صورت گیرد، گفت: تنها راه جبران کمبود آب برای تمام بخش‌ها، از جمله کشاورزی، انتقال آب از جنوب است و به‌طور حتم فولاد مبارکه آماده کمک به این طرح است.

ثبت بالاترین رکورد سودآوری در فولاد مبارکه

همچنین در خبر دیگری ازاین شرکت اعلام شد که فولاد مبارکه تاثیرگذارترین شرکت بورس در سال گذشته بود و بیش از ۴ برابر میانگین بازار، بازدهی داشته است. به گزارش «دنیای اقتصاد» همزمان با رشد سودآوری فولاد مبارکه در سال ۱۳۹۶ سهام این شرکت نیز با استقبال بالای سهامداران در بورس مواجه شد؛ به‌گونه‌ای‌که از قیمت ثبت شده در ابتدای سال ۹۶ به رقم ۲۸۷۷ ریال در پایان سال دست یافت و ۱۰۴ درصد بازده قیمت به ثبت رسید که با‌توجه به تقسیم ۱۰۰ ریال سود، جمعا ۱۱۱ درصد بازده برای سهامداران شرکت به ارمغان آورد. این در حالی است که بازده بورس در این سال ۲۵ درصد بوده است.