محمد شریعتمداری در این دیدار با بیان اینکه ایرانی‌ها همکاری چینی‌ها را در دوران سخت پیش از برجام فراموش نمی‌کنند، افزود: دولت و ملت چین در کنار دولت و ملت ایران در دوران تحریم‌ها ایستاد تا این مسیر را پشت سر گذاشتیم و اینک در پسابرجام علاقه‌مند هستیم برای توسعه همه‌جانبه روابط قدم‌های مستحکمی برداریم. وی تشکیل شرکت‌های مشترک و بهره‌گیری از ظرفیت‌های تجاری، تولیدی و اقتصادی ایران در منطقه را از سیاست‌های عمومی دولت دانست و تصریح کرد: برای تحقق اهداف، زیرساخت‌های لازم از جمله تسهیل روابط بانکی میان دو کشور باید تامین شود. شریعتمداری ایران را سرزمینی بکر برای سرمایه‌گذاری‌های سودآور توصیف کرد و یادآور شد: حدود ۱۴ هزار کیلومتر خطوط ریلی در کشور وجود دارد که باید این رقم را در مدت کوتاهی به ۲۵ هزار کیلومتر نیز افزایش دهیم. از سوی دیگر ظرفیت حمل‌ونقل بار معدنی با استفاده از خطوط ریلی ۲۸میلیون تن است که این رقم نیز باید به ۱۱۰ میلیون تن در سال افزایش پیدا کند. وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه برای رسیدن به رشد اقتصادی متوسط ۸ درصد نیازمند ۱۸۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی هستیم، گفت: چین می‌تواند نقش قابل توجهی در تامین این سرمایه خارجی ایفا کند. بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه ظرفیت تولید خودرو کشور است که با استفاده از سرمایه‌گذاری‌هایی از این دست می‌تواند تا دو برابر افزایش یابد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر برنامه دولت جهت تکمیل زنجیره ارزش افزوده مواد معدنی، تصریح کرد: توسعه اکتشافات و استخراج در حوزه معادن فلزی و غیرفلزی و ساخت ماشین‌آلات سنگین برای استخراج معادن پتانسیل‎های خوبی برای همکاری میان دو کشور خواهند بود. وی با استقبال از توسعه همکاری‌ بانک‌های خصوصی دو کشور و تشکیل یک کارگروه مشترک برای پیگیری مذاکرات دو طرف، افزود: اقتصادهای دو کشور مکمل همدیگر هستند و امیدوارم به‌عنوان دو کشور مهم جاده ابریشم شعار «یک کمربند- یک جاده» را با همدیگر محقق کنیم. رئیس اتاق بازرگانی بخش‌خصوصی چین نیز در این دیدار از تشکیل کارگروه مشترک برای تداوم و پیگیری مذاکرات و توافقات انجام شده استقبال کرد و گفت: رشد اقتصادی چین به‌صورت بسیار سالم از ۳/ ۶ درصد به ۸/ ۶ درصد رسیده است و هدف‌گذاری رشد اقتصادی ۷ درصد را در دستور کار داریم که ایران در رسیدن به این هدف می‌تواند به ما کمک کند. وانگ یانگو با تشریح دستاوردهای چین در حوزه زیرساخت‌ها، یادآور شد: در این زمینه تکنولوژی‌های نوینی را به دست آوردیم ولی به لحاظ کمبود منابعی مانند نفت و مواد معدنی نتوانستیم این روند را افزایش دهیم و حوزه استخراج و پالایش مواد معدنی پتانسیل خوبی برای گسترش همکاری‌ها خواهد بود. وی با اشاره به تاکیدات مقامات ایرانی درخصوص حمایت از بخش‌خصوصی در دیدارهای گذشته، گفت: در این سفر هیأتی از بخش‌خصوصی را برای انجام مذاکرات به ایران آوردیم.

یانگو با بیان اینکه موضوع فاینانس و تامین مالی پروژه‌های مشترک باید با جدیت دنبال شود، تصریح کرد: موضوع فاینانس اگر از طریق بانک‌های دولتی تامین نشد، بانک‌های‌خصوصی، بیمه‌ها و شرکت‌های تامین کنننده فاینانس می‌توانند ما را در این زمینه یاری کنند. از سوی دیگر در جریان این نشست دو جانبه، توافقنامه همکاری‌های صنعتی و اقتصادی بین سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) و اتاق بازرگانی چین به امضا رسید. در این مراسم رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با اشاره بر نقش توسعه‌ای ایدرو در حوزه‌های صنعتی و اقتصادی گفت: به ایران نباید به‌عنوان بازار صادراتی نگاه کرد، ظرفیت‌های زیادی در بخش‌های مختلف صنعت، ‌معدن و تجارت برای همکاری بین ایدرو و شرکت‌های چینی وجود دارد. منصور معظمی بر انجام سرمایه‌گذاری شرکت‌های چینی در ایران تاکید کرد و افزود: ایدرو می‌تواند به‌عنوان دروازه ورود صنایع و شرکت‌های بخش‌خصوصی چین به ایران نقش مهمی ایفا کند. وی با اشاره به سخنان وزیر صنعت، معدن و تجارت درخصوص ادامه همکاری‌ها و حل مشکلات بیمه و بانکی بین ایران و چین افزود: رفع این موانع می‌تواند فرصت همکاری‌های خوب و همه‌جانبه‌ای را برای دو طرف فراهم کند. معظمی یادآورشد: ایدرو می‌تواند به دو شیوه با شرکت‌های چینی همکاری کند در یک شیوه می‌تواند به‌طور مستقیم عمل کند و در شیوه دیگر با حمایت از بخش‌خصوصی، می‌تواند به همکاری‌های خود با شرکت‌های چینی ادامه دهد.