شماره روزنامه ۶۰۱۲
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۱۲ دنیای اقتصاد

اخبار صنعت، معدن و بازرگانی - روزنامه شماره ۶۰۱۲

  • هزینه خودکفایی برنج

    جلسه پیگیری موضوعات ویژه استان مازندران از جمله «رفع موانع افزایش تولید و حرکت به سمت خودکفایی برنج» با حضور رئیس‏‏‏‌جمهور برگزار شد. در این جلسه وزیر جهادکشاورزی پس از ارائه گزارشی در زمینه میزان تولید برنج در کشور از تدوین طرح جامع خودکفایی برنج خبر داد. رئیسی پس از شنیدن گزارش وزیر جهادکشاورزی به مسوولان ذی‌ربط دستور داد تا زمینه را برای خودکفایی برنج آماده کنند. در واکنش به این خبر، برخی فعالان اقتصادی در حوزه برنج تاکید کردند ؛ فارغ از اینکه اصولا با توجه به وضعیت منابع آبی کشور خودکفایی امکان‌پذیر باشد، در نبود یک استراتژی مدون، اظهاراتی از این دست بیشتر جنبه شعاری دارد. آنها معتقدند در حالی که در دو سال‌گذشته که وضعیت بارش مناسب بوده، دولت بیش از نیاز برنج وارد کرده و نمی‌توان از خودکفایی برنج صحبت کرد.
  • الصاق اجباری برچسب انرژی بر ۲۳ کالا

    دنیای‌اقتصاد: مدیرکل دفتر تخصصی ارزیابی انطباق انرژی و محیط‌زیست سازمان ملی استاندارد، این سازمان و همچنین وزارت نیرو و وزارت صمت را از جمله نهادهای مربوطه یا مجری استاندارد برچسب انرژی برای ۳۳ کالای برقی ذکر کرد و تامین‌اعتبار و به‌روز رسانی استانداردهای قدیمی را از ملزومات اجرایی‌شدن این استانداردها برشمرد.
  • افغانستان به‌دنبال تجارت ۱۰‌میلیارد دلاری با ایران

    دنیای‌اقتصاد: سرپرست وزارت صنعت و تجارت دولت افغانستان با بیان اینکه این کشور نزدیک‌ترین مناسبات را در طول تاریخ با جمهوری‌اسلامی ایران داشته‌است، گفت: به‌دنبال ارتقای سطح مبادلات تجاری دوجانبه به بیش از ۱۰‌میلیارد دلار هستیم.
  • تصویب موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران با اندونزی

    دنیای‌اقتصاد: موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران با اندونزی به تایید مجلس‌‌‌‌ شورای‌اسلامی رسید.
  • رفع ممنوعیت واردات برخی اقلام گروه۴

    دنیای‌اقتصاد: بر اساس ‌نامه سازمان توسعه‌تجارت ممنوعیت واردات برخی اقلام گروه۴ برداشته شده‌است که از جمله آنها می‌توان به عینک آفتابی، برخی ادوات موسیقی و موتورسیکلت برقی اشاره کرد.
  • مسیر توسعه پایدار صنعت فولاد

    دنیای اقتصاد: صنعت فولاد کشور طی سال‌های گذشته رشد قابل‌توجهی در ظرفیت‌سازی، تولید و تجارت داشته، به گونه‏‏‌ای که با حفظ رتبه دهم تولید فولاد در جهان توانسته است ۴.۵‌درصد از تولید ناخالص ملی را به خود اختصاص دهد، این در حالی است که متوسط این میزان در جهان معادل ۱.۵‌درصد است. همچنین رشد اقتصادی کشورها و توسعه فعالیت‏‏‌های عمرانی و صنعتی، با تولید و مصرف این محصول استراتژیک رابطه مستقیم دارد. بدیهی است در راستای ثبات و توسعه پایدار این صنعت باید محدودیت‌ها و چالش‏‏‌هایی که در مسیر رشد قرار گرفته است شناسایی و برای رفع آنها برنامه‏‏‌ریزی شود تا با انجام اقدامات لازم شاهد وضعیت بهتری باشیم.
  • صادرات دغدغه تولیدکنندگان فولاد است

    محمد ابکا، رئیس هیات‌مدیره فولاد تکنیک معتقد است هرچند صنعت فولاد توانسته است اهداف مشخص‌شده در سند چشم‌انداز ۲۰ساله را محقق کند، در این بین عدم‌توسعه زیرساخت‌ها در حوزه‌هایی مانند برق و گاز باعث شده است تا چالش‌هایی برای این صنعت ایجاد شود. در کنار آن نیز صادرات امروز دغدغه اصلی تولیدکنندگان فولاد است. گفت‌وگویی در این خصوص با وی صورت گرفته است که ذیلا نقل می‌شود.
  • اجرای رأی دیوان عدالت اداری

    دنیای‌اقتصاد: رئیس کل دادگستری هرمزگان از تحویل ۲۲۷دستگاه ماشین‌آلات راه‌سازی وارداتی به ارزش بیش از ۲۲‌هزار میلیارد ریال از بنادر و گمرکات شهید رجایی و شهید باهنر به سازمان اموال تملیکی با اجرای رأی دیوان عدالت اداری در یک‌هفته اخیر خبر داد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر