شماره روزنامه ۶۰۱۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۸۹ دنیای اقتصاد

اخبار بازار نفت - روزنامه شماره ۵۹۸۹

  • رکورد فروش نفت ایران

    دنیای اقتصاد: سطح صادرات نفت ایران به‌رغم تحریم‌های گسترده غرب، به بالاترین حد خود از سال۲۰۱۹ و در طی ۶سال گذشته رسید. به باورکارشناسان و فعالان بازار جهانی نفت، به ‌موازات انتظار برای کاهش منازعات در خاورمیانه، دنیا افزایش تولید و صادرات نفت‌خام ایران را باور کرده است.
  • لزوم واقع‌بینی در مسیر گذار انرژی

    حمید ملازاده: هشدار اخیر موسسه مالی JPMorganیکی از بزرگ‌ترین بانک‌های سرمایه‌گذاری چند ملیتی در آمریکا یادآور چالش‌های پیچیده در مسیر گذر از سوخت‌های فسیلی به منابع انرژی تجدیدپذیر است. این بانک در گزارش استراتژی جهانی انرژی خود، مجموعه‌‌‌‌ای از موانع از جمله افزایش نرخ بهره، فشارهای تورمی و تنش‌های ژئوپلیتیک در مناطقی مانند اوکراین و خاورمیانه را برجسته کرده‌است. گزارش اخیر نشان می‌دهد که دستیابی به اهداف انتشار کربن‌صفر ممکن است به سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی در زمان نیاز داشته‌باشد؛ به‌عبارت ساده این دوره گذر نمی‌تواند سریع اتفاق بیفتد و چندین نسل را دربر خواهد گرفت.
  • افزایش ظرفیت تولید پتروشیمی

    مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به روند پرشتاب توسعه صنعت پتروشیمی ایران گفت: ظرفیت تولید این صنعت تا پایان امسال بیش از ۱۰۰‌میلیون ‌تن خواهد شد. به گزارش «شانا» به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی در کنگره ملی نفت و گاز آسیا - اروپا اظهار کرد: ایران با داشتن ذخایر غنی نفت و گاز، جایگاه ویژه و برجسته‌‌‌‌‌ای از زمان‌‌‌‌‌های بسیار دور در نقشه انرژی جهان داشته‌است. وی، ایران را لنگرگاه ثبات و امنیت در منطقه خواند و گفت: کشور ما به دلیل داشتن سواحل طولانی در خلیج‌فارس تا دریای عمان و اقیانوس هند به‌عنوان شاهراه عبور و حمل‌ونقل نفت، میعانات گازی، گاز مایع، محصولات مختلف پتروشیمی و دیگر محصولات به‌شمار می‌رود و نقش مهمی را ایفا می‌کند. معاون وزیر نفت ادامه داد: صنعت پتروشیمی ایران در زمینه ارائه خدمات فنی و مهندسی به‌عنوان یکی از بازیگران مهم در دنیا مطرح و آماده همکاری در زمینه تولید و فروش کالاها و تجهیزات به شرکت‌ها و مشتریان همسو در سراسر جهان است.
  • احیای انرژی هسته‌‌‌‌ای در اروپا

    گروه بازار نفت: سران کشورهای اروپایی خواستار احیای انرژی هسته‌‌‌‌ای، تامین مالی و بازسازی صنعت هسته‌‌‌‌ای اروپا شدند؛ موضوعی که استقبال آمریکا را در پی داشته و از ابتکار تشویق بانک جهانی و دیگر بانک‌های توسعه برای حذف محدودیت در تامین مالی انرژی هسته‌‌‌‌ای حمایت کرده‌است. به گزارش «شانا» به نقل از مدیریت کل امور اقلیمی اوپک، درحالی‌که بسیاری از حامیان محیط‌زیست مخالف توسعه انرژی هسته‌‌‌‌ای هستند، فشار سیاسی برای گسترش انرژی هسته‌‌‌‌ای که یک منبع انرژی کم‌‌‌‌کربن است، بخشی از تلاش برای دستیابی به اهداف جاه‌‌‌‌طلبانه اقلیمی اروپاست. هم‌اکنون افزون بر مخالفت‌های محیط‌زیستی، صنعت هسته‌‌‌‌ای با چالش‌هایی نظیر کمبود سرمایه‌گذاری، افزایش هزینه‌ها و تأخیرهایی مواجه‌شده که اجرای پروژه‌ها را دچار مشکل کرده‌است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر