چطور با خیال آسوده خودروی کارکرده خریداری کنیم؟

 برای خرید خودروی صفر کیلومتر نیازی به کارشناسی رنگ بدنه یا کارشناسی فنی خودرو نیست. مالک با خیال آسوده خودرو را خریداری می‌کند و دیگر اضطراب مشکلات احتمالی خودرو با او همراه نیست. اما هرچقدر هم که حس خرید خودروی صفرکیلومتر لذت‌بخش باشد، با ممنوعیت ورود آنها در دوسال گذشته، چاره‌ای جز خرید خودروی کارکرده نیست. پس چطور با این وجود باید خرید مطمئنی داشت؟

مشکلات خرید خودروی کارکرده وارداتی

این روزها با افزایش قیمت ارز، هزینه تعمیر و نگه‌داری خودروهای وارداتی به شدت افزایش پیدا کرده. همین مساله باعث شده تا بابت تعمیر یک خرابی جزئی خودرو نیز، هزینه زیادی را متحمل شوید. از طرف دیگر هر چقدر که قیمت یک خودرو گران‌تر باشد، افت قیمت آن نیز بیشتر خواهد شد. به همین دلیل با یک کارشناسی اشتباه و غیر تخصصی، ممکن است نواقص موجود را متوجه نشوید و هنگام فروش آن خودرو، ضرر سنگینی را بپردازید.

متاسفانه مدتی است که حضور افراد سودجو در بازار خرید و فروش خودروهای کارکرده وارداتی بسیار پر‌رنگ شده. کسانی که به خاطر منافع خود دست به هر کاری می‌زنند. اگر بر حسب اتفاق با یکی از همین افراد سودجو رو به رو شوید، امکان دارد ضرر گزافی گریبان‌گیر شما شود. پس باید در زمان خرید خودروی وارداتی کارکرده، با هوشیاری کامل عمل کنید. اما واقعا حین خرید خوردهای کارکرده باید به چه مواردی دقت داشت؟

چک لیست مواردی که باید حین خرید خودرهای کارکرده وارداتی به آنها توجه کرد

قطعا برای افرادی که در حوزه خرید و کارشناسی خودرو مهارتی ندارند، این سوال مطرح می‌شود که چه مواردی را باید حین خرید خودرو چک کنیم؟ از دیرباز تا به امروز این تفکر در عوام مردم وجود داشته که " بدنه سالم باشه، موتور رو میشه تعمیر کرد". اما حالا به نظر شما با هزینه‌های هنگفت تعمیر خودرو، باز هم می‌توان چنین عقیده‌ای داشت؟

بررسی وضعیت بدنه خودرو

در این مورد همه کارشناسان خودرو هم نظر هستند. قطعا باید وضعیت بدنه خودرو به خوبی بررسی شود. زیرا هر گونه خرابی، قلم گیری، فرو رفتگی، صافکاری و یا نقاشی، تا آخر همراه خودرو خواهد ماند. هر لکه رنگی که روی خودرو وجود داشته باشد، می‌تواند از ارزش آن بکاهد. متاسفانه برخی افراد حاضرند به هر قیمتی یک خودروی وارداتی کارکرده داشته باشند. به همین دلیل ترجیح می‌دهند که خودرویی را خریداری کنند که حتی تمام بدنه آن رنگ شدگی داشته باشد. اما آیا تا به حال از خودتان پرسیده‌اید که اگر مالک قبلی خودرو به ظاهر آن که در معرض نمایش است اینطور اهمیت داده، وضعیت موتوری آن چطور خواهد بود؟ پس کارشناسی رنگ خودرو در گام اول مهم‌ترین بخش خرید خودروی کارکرده وارداتی است.

ماشینچی2

بررسی وضعیت سلامت موتور و گیربکس

همانطور که اشاره کردیم، متاسفانه اکثر کارشناسان خودرو بیشترین وسواس را برای کارشناسی رنگ خودرو دارند. این بی‌اهمیتی نسبت به سلامت وضعیت موتوری خودرو، باعث می‌شود تا خریدار به شدت متضرر شود. در حال حاضر کارشناسان انگشت شماری به مشکلات موتوری خودرو نیز انجام می‌دهند. به عنوان مثال در حال حاضر، ماشینچی با استفاده از دستگاه‌های تمام مکانیزه روز دنیا و متخصصان خبره و دوره دیده، وضعیت موتور و گیربکس خودرو را نیز به خوبی بررسی می‌کنند. به این ترتیب شما می‌توانید از بابت سلامت خودرویی که قصد خرید آن را دارید، آسوده خیال باشید. خرید خودروی وارداتی به نوبه خود بسیار هزینه‌بر است. پس با این کار می‌توانید جلوی هزینه و بعضا ضرر‌های احتمال را بگیرید.

بررسی وضعیت سیستم تعلیق

بررسی وضعیت سیستم تعلیق خودروهای کارکرده از نظر کارشناسان خودرو در اولویت اخر قرار داشته و اغلب از آن چشم‌پوشی می‌کنند. این در حالی است که برای تعمیر سیستم تعلیق یک خودروی لوکس امروزی، هزینه‌های بسیار سنگینی را باید بپردازید. تصور کنید که چند صد میلیون تومان بابت خودروی مورد علاقه خود پرداخت کرده‌اید. بعد از مدتی سیستم تعلیق آن دچار مشکل می‌شود. با مراجعه به نمایندگی متوجه خواهید شد که به ازای هر کمک فنر، باید چندین میلیون تومان بپردازید؟ در آن لحظه چه حالی خواهید شد؟ علاوه بر اینکه تعمیر مشکلات احتمالی سیستم تعلیق بسیار پرخرج است، ممکن است ایمنی خودرو را نیز در معرض خطر قرار دهد.

پس چرا بیش از بروز حادثه جلوی آن را نگیریم؟ با کارشناسی صحیح پیش از خرید خودرو کاملا می‌توان جلوی بروز خسارت‌های آتی را گرفت. به همین دلیل همواره حتی قبل از واریز کردن مبلغ بیعانه، اقدام به کارشناسی حرفه‌ای کنید. ترجیحا باید این کار توسط یک تیم حرفه‌ای صورت بگیرد. در حال حاضر ماشینچی تنها برندی است که از دستگاه‌های مکانیزه و خودکار کارشناسی خودرو بهره می‌گیرد. پس با خیال آسوده خرید کرده و از ضررهای احتمالی تا حد امکان دوری کنید.

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.