محمدعلی هروی در جلسه هیات‌مدیره جمعیت هلال‌احمر استان با خیران داوطلب شرق گلستان اظهار کرد: نخستین کاروان سلامت در کشور از روستای قره‌سو شهرستان آزادشهر در سفر ریاست جمهوری به راه افتاد و قرار است این کاروان در ۴۰ نقطه کشور توسط پزشکان متخصص و فوق‌تخصص خدمات ارائه دهد.

وی افزود: این کاروان در ایام دهه فجر به ۲ هزار و ۲۰۰ نفر انواع خدمات پزشکی و دارویی ارائه کرد. در این ایام ۱۳ کاروان سلامت و بخشی از خانه‌های هلال استان راه‌اندازی شد. در نظر داریم با راه‌اندازی خانه‌های هلال در اماکن مختلف استان گلستان ضمن افزایش تاب‌آوری در جامعه بتوانیم در ساعات اولیه بروز حوادث، مدیریت صحیح و خدمات به‌موقع را ارائه دهیم. مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان گلستان افزود: ساختار امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با هدف پاسخگویی به‌موقع و بهنگام با ظرفیت‌های بومی و منطقه‌ای در زمان وقوع حوادث است.

وی ادامه داد: در ایام نوروز، ۶۷ پایگاه شامل ۳۶ پایگاه امداد و نجات و ۳۱ پایگاه سلامت و ایمنی در جاده‌های فرعی، اصلی، تفرجگاه‌ها و محل عبور مسافران برپا شده تا به مردم خدمات مورد نیاز را ارائه دهد.

هروی با بیان اینکه ظرفیت خیران دایره فعالیت جمعیت هلال‌احمر را گسترش داده است، گفت: خیرین در عرصه‌های مختلف یار و همکار ما بوده و اگر ظرفیت خیرین در حوزه هلال‌احمر نبود، دایره فعالیت این جمعیت به یک‌سوم کاهش پیدا می‌کرد.

وی یادآور شد: مرکز فیزیوتراپی شهرستان مینودشت در ایام دهه‌فجر با همکاری خیرین با اعتبار ۲۰۰ میلیون تومان راه‌اندازی شد که ۵۰ درصد این اعتبار برای تجهیزات و احداث ساختمان از سوی خیران هزینه شد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان خاطرنشان کرد: هسته اولیه بانک امانات پزشکی توسط خیرنیکوکار حاج‌محمد شهرکی در جمعیت هلال‌احمر زده شده و این بانک در استان گلستان در شهرهای گرگان و آزادشهر به بهره‌برداری رسید که ست امانات پزشکی در گنبدکاووس در سال ۹۴ توسط همین خیر راه‌اندازی شده و تاکنون ۳ هزار و ۷۰۰ نفر از این خدمات استفاده کرده‌اند.