در زمان جنگ اقتصادی، استفاده از کالاهای لوکس را کمتر کنیم

وی افزود: از سوی دیگر، از آنجا که واحدهای صنفی توزیعی به‌صورت مویرگی در سطح جامعه حضور دارند و توسعه پیدا کرده‌اند مشکلی در توزیع هم نخواهیم داشت. این درحالی است که در ماه‌های گذشته و در برخی از کشورهای پیشرفته خلاف این رویه شکل گرفته و خالی شدن قفسه‌های کالا در فروشگاه‌ها و درگیری مردم با هم گزارش شده است. این کشورها در تولید مشکلی نداشتند اما در توزیع به‌واسطه هجوم مردم برای خرید با مشکلاتی روبه‌رو شدند و نتوانستند نیاز مردم را تامین کنند. اما در ایران با توجه به وجود فروشگاه‌های خرده فروش در نقطه نقطه کشور این مشکل پیش نیامد.

عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف ایران و رئیس اتاق اصناف مرکز استان خراسان‌رضوی اظهار کرد: همان‌طور که گفته شد با توجه به برنامه‌هایی که دولت دارد و در جلسات تنظیم بازار مطرح می‌شود، بعید است به کمبودی در کالاهای اساسی برخوریم. البته ممکن است که درخصوص برخی دیگر از اقلام این چنین شود.

بنانژاد تصریح کرد: درخصوص گوشی‌تلفن‌همراه گفته می‌شود که باید به خاطر کمبود ارز، محدودیتی در ورود برخی از گوشی‌ها گذاشته شود. از این رو کمبودی در این اقلام پیش‌بینی می‌شود. واقعیت این است که وقتی در جنگ اقتصادی قرار گرفته‌ایم و مسائل اقتصادی اولویت کشور شده، قاعدتا باید در این جنگ ملاحظاتی داشته باشیم و استفاده از لوازم لاکچری و لوکس را کمتر کنیم تا بتوانیم اقتصاد کشور را مدیریت کنیم. به تعبیری دیگر، در هرخانواده و در سطوح دولتی و … باید اقتصاد مقاومتی اجرایی شود. این اقتصاد مقاومتی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، به معنای این است که با کمترین منابعی که وجود دارد، بتوانیم کشور را به بهترین نحو اداره کنیم. وی گفت: البته مردم کشور ما هم می‌دانند که ما در جنگ اقتصادی و تحریم هستیم و این به معنای شرایط سخت است و این شرایط سخت را باید مدیریت کنیم. از خانواده‌ها گرفته تا دولت هر کدام نقشی در مدیریت این شرایط دارند و باید با هم‌دلی و همراهی از این برهه عبور کنیم.