محمدرضا دیانی ضمن تشکر از زحمات بازارچی، دبیر سابق انجمن ضمن اشاره به جایگاه متفاوت صنایع لوازم‌خانگی در اقتصاد کشور گفت: پس از انقلاب اسلامی و بعد از خودروسازی که صنعت اول کشور محسوب می‌شود و البته تعریفی دولتی دارد، صنعت لوازم‌خانگی دومین صنعت استراتژیک کشور و اولین صنعت مورد اعتماد ملی در بخش خصوصی است. بنابراین ماموریت این صنعت، علاوه بر توسعه خود، نشان دادن امکان اطمینان به سایر صنایع مولد بزرگ شکل گرفته در بخش خصوصی برای یافتن نقشی موثر و شاخص در توسعه اقتصادی کشور است.

وی همچنین افزود: امروز اعتماد جای تردیدها را در تولید ملی گرفته است و شاید نواقصی هم مشاهده می‌شود؛ اما صنایع در مسیر تعمیق تولیدات ساخت داخل با کیفیتی جهانی حرکت کرده‌اند که تا چند ماه آینده، نتایج آن بسیار ملموس‌تر خواهد بود.

شاهرودی نیز با اشاره به اهمیت تولید و نقش آن در اقتصاد مولد کشور گفت: ماموریت ما از گذشته بسیار متفاوت است. امروز باید به جامعه نشان داد که فرزندان آنها چگونه در تولید توانسته‌اند جایگاهی برابر با برندهای بین‌المللی ایجاد کنند و نباید اجازه داد به هیچ قیمتی این دستاوردها، کم‌اهمیت دیده شده یا کنار گذاشته شود.

انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم‌خانگی ایران که در سال ۱۳۸۱ به ثبت رسیده، با حضور برخی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان ایرانی لوازم‌خانگی و با سهم جدی در بازار، یکی از انجمن‌های صنفی موثر این صنعت محسوب می‌شود.

صنعت لوازم‌خانگی در کشوربه‌عنوان دومین صنعت استراتژیک پس از خودروسازی، با بیش از ۱۵۰۰ واحد تولیدی صنعتی و اشتغال حدود یک میلیون نفر از بخش های پیشران اقتصاد در ایران محسوب می‌شود که در سال‌جاری تولید بیش از ۱۸ میلیون دستگاه را در برنامه خود قرار داده است. اهمیت صنعت به‌دلیل ارتباط با سایر صنایع فلزی، پتروشیمی، شیمیایی، الکترونیک و... است که می‌تواند نقش پیشران را برای تحرک در تمامی بخش‌های آن فراهم کند.

 حیات این صنعت و گسترش آن، با توجه به جنبه‌های اقتصادی گسترده آن از قبیل اشتغال و ایجاد ارزش افزوده، برای هر کشوری با هدف ارتقای امنیت اقتصادی بسیار مهم است و در فضای داخلی صنعت نیز امکانات بالقوه‌ای را برای تولید و ارتقای کیفیت، علاوه بر استانداردسازی در همه زمینه‌ها دارد.

بنابراین حضور انجمن‌های قدرتمند و فعال به یقین می‌تواند زمینه‌ساز تسریع بهبود تصمیمات مرتبط با این صنعت در کشور شود.