افزایش مصرف نان‌های فانتزی

او ادامه داد: «بسته شدن اغذیه‌فروشی‌ها ضربه مهلکی بود اما با گذشت زمان یک اتفاق خوب افتاد و آن اینکه راه چندساله برای فرهنگ سازی استفاده از نان‌های حجیم و نیمه حجیم در چند ماه طی شد و شاهد افزایش استفاده ۴۰ درصدی مردم از این نان‌ها بودیم. این‌گونه مشکل تعطیلی اغذیه‌فروشی‌ها در نهایت حل شد.»

این مقام صنفی با بیان اینکه ۷۰درصد مراحل تولید نان‌های حجیم توسط ماشین‌آلات انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: «گرمای محیط پخت نان و اتاق تخمیر و رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط کارکنان سبب شد بدون مشکل این نان در میزان موردنیاز عرضه شود و فروش همکاران ما نیز افزایش چشمگیری یافته است.»

کرمی تاکید کرد: «یکی از مهم‌ترین تصمیم‌های ما برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی، الزام به استخدام یک نیرو برای قرار گرفتن در پشت صندوق بود که ارتباطی با محیط پخت نان نداشته باشد تا این‌گونه مطمئن باشیم مراحل پخت وبسته‌بندی نان در محیطی سالم بدون ارتباط با محیط بیرون انجام می‌شود. در شرایطی که بسیاری در اصناف مختلف مجبور به تعدیل نیرو شدند اما ما نیرو به کادر خود اضافه کردیم که جای بسی خشنودی و رضایت خاطر برایمان بوده است.»

رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم تهران در ادامه به مشکلات فعالان این صنف اشاره کرد و گفت: «با اینکه قیمت نان حجیم و نیمه حجیم از سال ۹۸ تاکنون تغییری نداشته، اما بهبود دهنده‌های نان که در بسته‌های ۱۰ کیلوگرمی توزیع می‌شود از ۲۰۰ هزار تومان در سال گذشته یک‌باره به یک میلیون تومان رسیده است. البته ترکیب و میکس آن در داخل کشور انجام می‌شود اما به دلیل آنکه آنزیم‌های آن وارد کشور می‌شود با رشد قیمت دلار این محصول هم چند برابر گران شد.به جز بهبوددهنده نان، شکر و روغن هم افزایش قیمت داشته و چند برابر شده است. به جز اینها هزینه کارگر و نایلون و بسته‌بندی هم بالا رفته است. متاسفانه تک‌تک مواد اولیه موردنیاز ما به جز آرد ۳۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند.»