از زمانی که اسپیکرهای هوشمند ساخته شد و از سوی کاربران مورد استقبال بی‌نظیری قرار گرفت، نام اسپیکرهای هوشمند آمازون معروف به الکسا خوش درخشید و تا امروز بازار این گجت‌های هوشمند محبوب و پرطرفدار را نیز قبضه کرده و تحت سلطه خود قرار داده است. حالا جدیدترین آمار و پیش‌بینی‌های منتشر شده از سوی موسسه استراتژی انالتیکس، میزان فروش اسپیکرهای هوشمند اپل، موسوم به هوم پاد، در سال جاری میلادی با افزایش بی‌سابقه روبه‌رو خواهد شد. براساس آخرین بررسی‌ها، سهم آمازون از فروش اسپیکرهای هوشمند خود ۶/  ۴۳ درصد بوده است این در حالی است که سهم فروش گوگل از این ابزارهای هوشمند ۵/  ۲۶ درصد است. ماه گذشته بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد که اپل با عرضه هوم پاد تنها توانسته است ۱۰ درصد از بازار اسپیکرهای هوشمند را به خود اختصاص دهد و این در برابر سهم بزرگ آمازون تقریبا هیچ به شمار می‌رفت. اما حالا اپل می‌خواهد با افزایش و رشد عرضه هوم پاد، میزان استقبال کاربران از این محصول را بالا برده و به افزایش سهم خود از بازار نیز کمک کند.

البته به گفته تحلیلگران، یکی از دلایلی که موجب می‌شود همواره میزان استقبال از هوم پاد اپل کمتر از سایر رقبایش باشد، پشتیبانی این محصول از سیستم عامل iOS بوده است و این به آن معناست که فقط کاربران گوشی‌های آی‌فون و تبلت‌های آی‌پد که به سیستم عامل مخصوص اپل مجهزند، می‌توانند از آن استفاده کنند. اسپیکرهای هوشمند به کاربران این امکان را می‌دهند تا در صورت داشتن مشغله، وسایل خانگی خود را با دستورهای صوتی کنترل کنند، به‌عنوان مثال، از وضعیت آب و هوا و جدیدترین اخبار مطلع شده، تایمر و زنگ هشدار برای خود تنظیم کنند، با دوستان و خانواده خود تماس برقرار کنند و به موسیقی و برنامه‌های صوتی موردنظر خود گوش فرادهند.

بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که اسپیکرهای هوشمند سریع‌تر از ابزارهای واقعیت مجازی و افزوده به رشد خود ادامه داده و در سال ۲۰۱۸ سهم بسیار بیشتری از بازار ابزارهای هوشمند و دیجیتال را از آنِ خود خواهند کرد. از آنجا که سال گذشته میلادی سالی مملو از عرضه نسخه‌های جدید و به‌روزرسانی شده از اسپیکرهای هوشمند بود، یکی از بزرگ‌ترین و چالش برانگیزترین رقابت‌ها میان شرکت های گوگل و آمازون بود. تحلیلگران موسسه Canalys می‌گویند انتظار دارند در سال ۲۰۱۸ بیش از ۳/  ۵۶ میلیون اسپیکر هوشمند راهی بازار شود که می‌توان رشد سریع آن را بالاتر از ابزارهای واقعیت مجازی، افزوده و همچنین ابزارهای پوشیدنی دانست.