وی افزود: در این باره هماهنگی‌های لازم با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و نیز شهرداری‌های مناطق صورت گرفته است و امیدواریم به نتایج مطلوب و محسوسی دست پیدا کنیم. قنادان گفت: ما در وهله اول تحقق همه تسهیلات و مقدمات لازم برای ایجاد فضای مناسب برای توسعه زیرساخت شبکه در شهر را در اولویت قرار دادیم و الان می‌توانیم ادعا کنیم این فضا برای حاکمیت قانون و ضوابط در این حوزه ایجاد شده است و برای اشخاصی که بخواهند به‌صورت قانونی در این بخش فعالیت کنند، مسیر هموار است. مدیر عامل شرکت ارتباط مشترک شهر با اشاره به بهینه‌سازی فرآیند رسیدگی به درخواست‌های نصب دکل از یک طرف و تشدید نظارت و کنترل شهرداری بر فرآیند توسعه شبکه اپراتوری تهران و برخورد قانونی شفاف و قاطع با نصب و راه‌اندازی دکل‌های مخابراتی غیرمجاز افزود: نصب دکل‌های فاقد مجوز توسط دارندگان پروانه اپراتوری در سال ۱۳۹۷ متوقف شده است، با این حال تعداد بسیار زیادی پرونده کمیسیون ماده ۱۰۰ از سال‌های قبل باز مانده است که ضرورت دارد در اسرع وقت تعیین تکلیف شوند.

وی تاکید کرد: کمیسیون ماده ۱۰۰ ظرفیت قانونی بالایی را در اختیار این شرکت برای برخورد با تخلفات ایجاد کرده است که از آن به نفع شهروندان استفاده خواهیم کرد. قنادان درباره دکل سقوط کرده در منطقه ۱۷ در توفان اخیر تصریح کرد: این شرکت بارها به‌صورت مکتوب غیر مجاز بودن آن را تذکر داده بود که متاسفانه مورد توجه قرار نگرفت. این حادثه می‌توانست خسارات جبران‌ناپذیری به وجود بیاورد چنان که پیش‌تر شاهد موارد مشابه بوده‌ایم. وی با بیان اینکه ایستایی دکل و مقاومت سازه، بهداشت تشعشعات امواج الکترومغناطیسی، ضوابط شهرسازی و نیز نیازهای مخابراتی منطقه چهار حوزه اصلی مورد توجه و بررسی درخصوص درخواست‌های احداث دکل‌های مخابراتی و ارتباط رادیویی هستند، افزود: همان‌طور که ملاحظه می‌شود، این چهار حوزه بسیار کلیدی بوده و با سلامت شهروندان ارتباط تنگاتنگی دارند و از شهروندان محترم نیز انتظار می‌رود صرفا درصورت وجود مجوز شرکت ارتباط مشترک شهر وارد قرارداد اجاره املاکشان به اپراتورها برای احداث دکل‌های مخابراتی شوند.

قنادان تاکید کرد: این شرکت نیز می‌تواند به شهروندان تهرانی این اطمینان را بدهد که دکل‌های مجاز انطباق لازم با ضوابط را دارند و درصورتی که در نزدیکی منازل و محل سکونتشان دکل مخابراتی مجاز وجود دارد، جایی برای نگرانی نیست، هرچند در صورت درخواست ایشان شرکت ارتباط مشترک شهر اقدام به کنترل مجدد میزان تشعشعات امواج الکترومغناطیسی خواهد کرد. با توجه به حساسیت‌های ویژه در حوزه بهداشت تشعشعات و نیز راه‌اندازی سامانه‌های پایش مستمر ازسوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و اندازه‌گیری‌های موردی انجام شده گزارش‌های موجود نشان می‌دهد تهران از نظر میزان تشعشع امواج الکترومغناطیسی در وضعیت مطلوب قرار دارد.

براساس ضوابط شهرداری نصب هرگونه سازه در شهر نیاز به اخذ مجوز از شهرداری دارد. شرکت ارتباط مشترک شهر، مسوولیت صدور مجوز احداث سایت‌ها و دکل‌های مخابراتی و ارتباطی با در نظر گرفتن الزامات شهرسازی و زیباسازی در سطح شهر تهران را بر عهده دارد. کلیه درخواست‌های واصله ابتدا ازسوی کارشناسان مورد بررسی و بازدید عینی قرار گرفته سپس گزارش‌های حاصله برای تصمیم‌گیری نهایی به کارگروه فنی (متشکل از نماینده شورای اسلامی شهر تهران، نماینده معاونت شهرسازی و معماری(اداره کل معماری و ساختمان)، نماینده معاونت خدمات شهری (اداره کل امور خدمات شهری-سازمان زیباسازی-سازمان پارک‌ها وفضای سبز)، معاونت برنامه‌ریزی(سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات)، معاونت حقوقی، شورا و امور مجلس (اداره کل حقوقی) و نماینده شرکت ارتباط مشترک شهر ) ارجاع و در صورت تایید در کارگروه فنی مجوز احداث صادر می‌شود.