اپل: برای پی بردن به اینکه آیا شارژر تولیدی اپل واقعی است یا جعلی، تنها کافی است به عبارت Designed by Apple in California که روی این شارژرها حک شده با دقت نگاه کنید. در شارژرهای قلابی، معمولا از درج این عبارت غفلت می‌شود. همچنین رنگ لوگوی اپل در شارژرهای قلابی با اصلی تفاوت داشته و رنگ پریده و روشن‌تر است.

سامسونگ: معمولا در شارژرهای قلابی سامسونگ عبارت‌های A+ و Made in China درج شده است. همچنین این شارژرها با سرعت بسیار بالایی داغ می‌شوند. البته تشخیص شارژرهای قلابی و اصل سامسونگ کار دشواری است.

وان پلاس: گوشی‌های وان پلاس از یکی از سریع‌ترین فناوری‌های شارژ در جهان بهره می‌برند. زمانی که این گوشی‌ها را به آداپتور شارژ متصل می‌کنید یک علامت فلاش به نماد باتری گوشی روی نمایشگر اضافه می‌شود. اما اگر شارژر قلابی باشد فقط آیکون استاندارد شارژ نمایش داده می‌شود.

شیائومی: عرضه شارژرهای تقلبی برای گوشی‌های ساخت شیائومی بسیار متداول است. اما طول کابل شارژرهای اصل این گوشی‌ها بیش از ۱۲۰ سانتی‌متر است؛ مساله‌ای که سازندگان مدل‌های قلابی شارژر به آن توجه نمی‌کنند.

هوآوی: برای شناسایی شارژرهای قلابی هوآوی تنها کافی است اطلاعات بارکد را که روی شارژر حک شده اسکن کنید. اگر این اطلاعات با اطلاعات درج شده روی آداپتور یکسان بود، شارژر اصل است. این اطلاعات به‌طور مشابه روی شارژر اصلی نیز وجود دارد.

پیکسل گوگل: تنها راه پی بردن به اصل یا قلابی بودن شارژرهای گوشی پیکسل گوگل بررسی سرعت شارژ است. سرعت شارژ شارژرهای گوشی پیکسل بسیار بالاست و هیچ یک از شارژرهای تقلبی نمی‌توانند با چنین سرعتی گوشی را شارژ کنند.