۱- وسایل نقلیه خودران و دستگاه‌های الکترونیکی خودکار: این روزها خودروهای خودران یکی از ترندهای برتر صنعت خودروسازی در جهان محسوب می‌شوند و بسیاری از شرکت‌های خودروسازی در جهان به دنبال توسعه فناوری خودروهای خودران و بدون نیاز به راننده هستند.

۲- هوش مصنوعی: فناوری هوش مصنوعی یکی دیگر از فناوری‌های نوینی است که توسط غول‌های تکنولوژی همچون گوگل، مایکروسافت و اپل بسیار مورد توجه و استقبال قرار گرفته‌اند و دستگاه‌های الکترونیکی متعددی را که از این تکنولوژی پشتیبانی می‌کنند، معرفی و روانه بازارهای جهانی کرده‌اند.

۳- تحلیل مبتنی بر یادگیری ماشینی: یادگیری ماشینی (Learning machine) نیز که همواره نامش در کنار هوش مصنوعی می‌آید، تاکنون توانسته است کمک بسزایی به پیشرفت علم و فناوری کند و موسسات تحقیقاتی و آماری بسیاری نیز تاکنون به منظور تحلیل و بررسی مسائل مختلف از فناوری یادگیری ماشینی بهره برده‌اند.

۴- کپی‌برداری دیجیتال: یکی دیگر از فناوری‌های نوینی که امروزه دانشمندان بسیاری به منظور ساخت و ایجاد دستگاه و وسایل موردنیاز خود از آن استفاده می‌کنند، نوع خاصی از هوش مصنوعی است که کپی برداری دیجیتال یا دوقلوسازی (Digital twin) نامیده می‌شود. این فناوری که کاربردهای گسترده‌ای در علوم و رشته‌های مختلف همچون بیوشیمی، بیوزیست، علم دیجیتال و رایانه دارد، کمک‌های بسزایی به متخصان حوزه‌های مختلف کرده است تا به اهداف خود دست یابند. یکی از مثال‌های این فناوری پرینترهای سه بعدی است که قادر است از اشیای مختلف همانندسازی کند.

۵- بلاک‌چین: صنعت بلاک‌چین که این روزها نامش با ارزهای دیجیتال رمزنگاری شده همچون بیت‌کوین گره خورده است، یک پلت‌فرم و بستر مناسبی است برای کاربرانی که می‌خواهند به استخراج ارزهای دیجیتال بپردازند و از این طریق به درآمدهای هنگفتی دست پیدا کنند.

۶- رایانش کوانتومی: عملکرد رایانه‌های کوانتومی بر مبنای پدیده‌ها و قوانین مکانیک کوانتوم همچون برهم‌نهی و درهم‌تنیدگی در محاسبات‌ است به عبارت دیگر تعدادی از ذرات ریز یک اتم می‌توانند در یک لحظه در دو حالت متفاوت قرار داشته باشند. همین موضوع به رایانه‌های کوانتومی این امکان را می‌دهد تا محاسبات بسیار پیچیده‌ای مانند رمزگذاری‌های ریاضی را انجام داده یا آنها را در هم شکنند.