خرس عروسکی هوشمند: گوگل در سال ۲۰۱۲، یک خرس عروسکی را به اسپیکر، دوربین و میکروفن مجهز کرد؛ بنابراین خرس عروسکی می‌تواند مکالمات را بشنود و حرکات را ببیند. ایده گوگل از این کار مشخص نشد.

چشم بیونیک: در سال ۲۰۱۴، ابزاری به ثبت رسید که می‌توانست بدون نیاز به لنز یا عینک، دید را اصلاح کند. برای استفاده از این ابزار، شخص باید تحت عمل جراحی قرار گیرد تا پزشک، آن را در چشم او قرار دهد.

لنز خورشیدی: این لنز که در سال ۲۰۱۲ به ثبت رسید، با نیروی خورشید کار می‌کند. لنز خورشیدی، داده‌های مربوط به سلامتی مانند سطح گلوکز و دمای داخلی بدن را جمع‌آوری می‌کند. این ابزار، قابلیت‌های ویژه‌ای مانند توانایی خواندن بارکد را دارد.

ساعتی برای سنجش قند خون: این ابزار، یک ساعت هوشمند است که روش ساده‌تری برای سنجش گلوکز خون ارائه می‌دهد. ساعت با جاری شدن خون، گازی را به یک محفظه می‌فرستد که در آن یک میکروذره وجود دارد. میکروذره، پوست را سوراخ می‌کند، خون را می‌گیرد و آن را برای آزمایش، به محفظه می‌فرستد.

سرویس حمل و نقل روباتیک: گوگل در سال ۲۰۱۴، طرح نوعی سرویس حمل و نقل را ارائه داد که در آن، یک پهپاد می‌تواند بسته‌ها را به مقصد برساند. پس از رسیدن بسته به زمین، یک روبات چهارچرخ، بسته را می‌گیرد و آن را به محل مورد نظر می‌رساند.

عینک واقعیت افزوده: این ابداع که در سال ۲۰۱۱ به ثبت رسید، سیستمی است که در آن، عینک می‌تواند صفحه‌کلید روی دست کاربر را بررسی کند. در این سیستم، دوربینی که روی عینک نصب شده می‌تواند کلیدهایی را که کاربر از آنها استفاده می‌کند تشخیص دهد.

خالکوبی دروغ‌سنج: گوگل در سال ۲۰۱۲ طرحی ارائه داد که در آن، یک میکروفن و دروغ‌سنج با خالکوبی روی گردن فرد قرار می‌گیرند. خالکوبی به‌صورت بی‌سیم به تلفن همراه متصل می‌شود و به کاربر امکان می‌دهد بدون گذاشتن تلفن روی دهان صحبت کند. نکته دیگر این است که در صورت دروغ گفتن کاربر، این فناوری می‌تواند با بررسی مقاومت پوست، آن را تشخیص دهد.

پنکه مجهز به اسپری: یکی از جالب‌ترین اختراعات این مجموعه، پنکه قابل حملی است که کاربر را از بوی بد بدنش آگاه می‌کند. این پنکه که در سال ۲۰۱۲ به ثبت رسید، به بدن متصل می‌شود و در صورت تشخیص بوی بد، عطری را روی بدن اسپری می‌کند.

مکالمه کمیک: همه اختراعات گوگل، متعلق به سخت‌افزار نیستند. این شرکت در سال ۲۰۱۰، نرم‌افزاری را به ثبت رساند که متن مکالمات کاربران را آپلود می‌کند و سپس آنها را به‌صورت متن کمدی ارائه می‌دهد.