خوش‌بینی زاکربرگ به آینده رسانه‌های مبتنی بر صوت

زاکربرگ اظهار کرد: فیس‌بوک قصد دارد سرمایه‌گذاری زیادی در قابلیت‌های صوتی انجام دهد و در سال‌های آینده آنها را عرضه کند. وی به کیسی نیوتون در سرور ساید چنل دیسکورد گفت: ما تصور می‌کنیم که صوت درحال تبدیل شدن به ابزار ارتباطی درجه اول جهان است و محصولات مختلفی برای این فضا در دست ساخت هستند.

فیس‌بوک در پست وبلاگ خود اعلام کرد قابلیت جدید این شبکه اجتماعی، «لایو آدیو رومز» نام دارد و این شرکت انتظار دارد تابستان امسال برای همه در اپلیکیشن فیس‌بوک و مسنجر قابل دسترس باشد. این شرکت تست «لایو آدیو رومز» را در داخل گروه‌های فیس‌بوک آغاز خواهد کرد.

زاکربرگ گفت: گروه‌هایی وجود دارند که پیرامون علایقی سازماندهی شده‌اند و به افراد اجازه می‌دهند یکجا گردهم بیایند و اتاق‌هایی دارند که در آنجا می‌توانند صحبت کنند. تصور می‌کنم این امکان مفیدی باشد. فیس‌بوک قصد دارد به کاربران اجازه دهد از دیگران برای دسترسی به «لایو آدیو رومز» پول دریافت کنند که می‌تواند به شکل یک بار خرید یا اشتراک باشد تا تولیدکنندگان محتوا بتوانند از این امکانات جدید درآمدزایی کنند.

معرفی این قابلیت تعجب چندانی نداشت. فیس‌بوک برای کپی برداری از محصولات رقیبانش نظیر اسنپ شناخته شده است. روزنامه نیویورک‌تایمز در فوریه گزارش کرده بود که این شرکت سرگرم کار روی محصولی برای رقابت با اپلیکیشن چت صوتی کلاب‌هاوس است که مکالمه در اتاق‌های صوتی را محبوب کرده است. زاکربرگ همچنین از محصول جدیدی به نام «ساوند بایتس» خبر داد که کلیپ صوتی کوتاه است و کاربران را قادر می‌سازد در یک فید به آن گوش کنند. فیس‌بوک از یک الگوریتم برای تشخیص اینکه کدام کلیپ‌های صوتی برای هر کاربر اجرا می‌شوند، استفاده خواهد کرد. این شرکت ابزارهای ویرایش صوت خواهد ساخت که برای تولید صوت برای «ساوند بایتس» می‌توانند مورد استفاده قرار بگیرند.

فیس‌بوک اعلام کرد قصد دارد یک صندوق تولیدکننده محتوای صوتی ایجاد کند تا به کاربرانی که محتوا در «ساوند بایتس» تولید می‌کنند، پول پرداخت کند. این شرکت «ساوند بایتس» را در چند ماه آینده آزمایش خواهد کرد. زاکربرگ همچنین اعلام کرد فیس‌بوک روی قابلیت‌های پادکست کار می‌کند که به کاربران اجازه می‌دهد به کشف، اشتراک‌گذاری و شنیدن پادکست‌ها در داخل این اپلیکیشن بپردازند.

براساس گزارش شبکه سی‌ان‌بی‌سی، سرانجام یکپارچگی با اسپاتیفای به موزیسین‌ها اجازه می‌دهد راحت‌تر آهنگ خود را در این شبکه اجتماعی به اشتراک بگذارند و به کاربران امکان می‌دهند آهنگ را در داخل این شبکه اجتماعی به راحتی گوش کنند. این یکپارچگی در داخل فیس‌بوک به‌عنوان «پروژه بوم باکس» شناخته می‌شود.