به گزارش «ایسنا» اعلام این خبر بلندپروازی‌های موسس شرکت جیلی برای فعالیت در عرصه‌هایی فراتر از خودروسازی را نشان می‌دهد. شرکت جیلی اعلام کرد شرکت جدید که «هوبی شینگجی شیدای تکنولوژی» نام دارد، یک توافق همکاری استراتژیک با منطقه توسعه فناوری و اقتصادی ووهان برای تاسیس دفتر مرکزی خود در این شهر امضا کرده است و در آنجا دستگاه‌های هوشمند شامل تلفن‌های هوشمند خواهد ساخت.

اطلاعات عمومی نشان می‌دهد که آقای لی در حال‌حاضر مالک ۵۵‌درصد از این شرکت است. جیلی در بیانیه‌ای اعلام کرد شینگجی شیدای در بخش تلفن‌های هوشمند گران‌قیمت بازار گوشی‌ها حضور خواهد داشت.

موسس جیلی هم در بیانیه‌ای گفت: ارتباط نزدیکی بین فناوری‌ها در اتاقک خودرو و فناوری‌های تلفن هوشمند وجود دارد. روند مهم در آینده نزدیک، ساخت اکوسیستم کاربری فرا‌مرزی و فراهم کردن تجربه مولتی‌اسکرین مناسب‌تر، هوشمندتر و متصل به‌شکل بی‌سیم برای کاربران است. آقای لی یک چهره شناخته‌شده در سرمایه‌‌گذاری روی فرصت‌ها است و در مجموعه‌ای از استارت‌آپ‌ها مانند خودروهای پرنده و تاکسی هوایی سرمایه‌‌گذاری کرده تا برای دوران جدید خودروها آماده شود.

علاوه بر خودرو، جیلی یک بانک دانمارکی، یک استارت‌آپ توسعه‌دهنده فناوری نرم‌افزار کنترل خودرو و شرکت جی‌اسپیس را دارد. جی‌اسپیس امسال موافقت پکن را برای ساخت ماهواره‌های مدار نزدیک دریافت کرد که چشمانی در آسمان برای دستگاه‌های خودران خواهند بود.

ابعاد سرمایه‌‌گذاری‌های وی که اروپا، جنوب‌شرقی آسیا و آمریکا را دربرمی‌گیرد، در میان شرکت‌های خودروسازی چینی منحصر است. بازار تلفن هوشمند چین از رونقی که در یک دهه گذشته داشت به وضعیت اشباع رسیده است. فروش گوشی در چین سال گذشته به ۳۳۰ میلیون دستگاه رسید که ۱۱‌درصد کاهش سالانه داشت. با وجود انقباض این بخش، برندهای بزرگ سهم بازارشان را پس از تحریم‌شدن شرکت هوآوی از سوی دولت آمریکا و عقب‌نشینی این شرکت از بازار، افزایش دادند.بر اساس گزارش رویترز، شیائومی که رقیب دیرینه هوآوی بود، فروش خود را در بازارهای داخلی و خارجی افزایش داد و امسال برای نخستین‌بار دومین برند بزرگ تلفن هوشمند در جهان شد. لی جون، موسس شیائومی در مارس اعلام کرد این شرکت رسما وارد بازار خودروهای برقی می‌شود و ظرف ۱۰ سال آینده ۱۰ میلیارد دلار در این بخش سرمایه‌‌گذاری خواهد کرد.