آخرین گزارشی که از سامانه ایران نوآفرین و عملکرد وضعیت تسهیلات وجوه اداره‌شده وزارت ارتباطات تا شهریور ۱۴۰۰ منتشر شده، نشان می‌دهد تاکنون ۵ هزار و ۶۹۲ نفر در طرح بوم‌‌واره ثبت‌‌نام کرده‌‌اند و از این میان ۳ هزار و ۴۷۷ تیم (۶۱ درصد) از طریق بوم‌‌واره سفارش خدمت ثبت کرده‌‌اند. از این ۶۱ درصد، یک‌هزار و ۹۵۵ تیم نوپا سفارش حقیقی انجام داده‌‌اند و سهم سفارش حقوقی شرکت‌های نوپا و بزرگ نیز ۴۴‌درصد (۱۵۲۲ثبت‌‌نام) بوده است. سامانه ایران نوآفرین خدمات زیادی به سامانه‌های مختلف ارائه کرده است که از جمله آن می‌توان به ۷۱۱ خدمت برای پیشخوان‌‌ مجوزهای کشور، ۳۶ خدمت به درگاه اینترنتی سداد، ۶۵۱ خدمت به طرح نوآفرین، صدور ۶۵۰ کارت نوآفرین، ۱۲۲ خدمت به سازمان فناوری اطلاعات ایران، ۱۸۸ وام اضطراری و ۱۳۶ بسته حمایتی دولت از آسیب‌دیدگان کرونا برای سازمان فناوری اطلاعات ایران، ۸۹۸ کدپستی کار اشتراکی و ۸ بوم سرمایه اشاره کرد. میزان استقبال کاربران از هر گروه خدمات سامانه نوآفرین درصدهای مختلفی داشته است. طبق جدول منتشر شده در این گزارش خدمات فضای ابری، پردازش و ذخیره‌‌سازی، تبلیغات و بازاریابی دیجیتال، نرم‌‌افزارهای اداری و حسابداری، خدمات امنیت و اطلاعات، توزیع محصولات جزو خدماتی هستند که به ترتیب دارای بیشترین‌ درصد استقبال از این سامانه بوده است.

گزارش عملکرد وضعیت وام وجوه اداره‌شده نشان می‌دهد تاکنون ۲۱۰ میلیارد تومان در قالب ۳۴۱مورد تسهیلات به سازندگان بازی‌های موبایلی، صندوق سرمایه‌‌‌گذاری جسورانه، طرح‌‌های ویژه ملی، کسب‌وکار نوپا، وام کرونا، صندوق نوآفرینی امید، بوم‌‌واره، اقتصاد دیجیتال و محتوای دیجیتال و سرمایه‌در‌گردش و حمایت از نوپاها اعطا شده است.

 قرارداد عاملیت با صندوق کارآفرینی امید به مبلغ ۲۲‌میلیارد تومان برای ۷۵‌مورد نیز از دیگر تسهیلات ارائه‌شده در این بخش است. تسهیلات دیگری نیز با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی از طریق تولید مودم، تولید تلفن‌‌همراه، تجهیزات اکتیو دیتاسنتر، تولید محتوا، پروژه ابر ایران، تجهیزات انتقال ۴۰۰ گیگ، ۲۳ مورد وام کرونا ارائه شده است. گزارش منتشر شده از سوی سازمان فناوری اطلاعات نشان می‌دهد، میانگین وام تایید شده ماهانه ۱۰ میلیارد و ۵۰۱ میلیون تومان است. «بوم‌واره» یکی از زیرخدمت‌‌‌‌هایی است که در سامانه «ایران نوآفرین» (irannoafarin.ir) ارائه می‌شود.

در این پلت‌فرم بستری فراهم شده تا شرکت‌های بزرگ و متوسط ارائه‌دهنده خدمات، محصول و خدمات خود را به‌‌صورت رایگان و نیم‌‌بها به استارت‌آپ‌ها (کسب و کارهای نوپا) ارائه دهند. این طرح از خردادماه سال ۹۹ کار خود را آغاز کرد. سامانه ایران نوآفرین نیز اول خرداد سال‌۹۸ براساس ماده‌١١ مصوبه حمایت از شرکت‌های نوپا هیات‌وزیران، به‌عنوان درگاه واحد ارائه خدمات و زیست‌‌بوم نوآفرینی کشور طراحی و پیاده‌‌سازی شد. هدف از راه‌‌اندازی این سامانه تبدیل‌شدن آن به پنجره واحد ارائه خدمات به حوزه نوآفرینی در کشور، ایجاد پایگاه داده یکپارچه و جامع برای درج و نگهداری و سرانجام راهی برای تحلیل اطلاعات به‌منظور استفاده از آن در سیاستگذاری‌‌های صحیح و کلان است.

سامانه «بوم‌واره» هم در این درگاه ایجاد شد تا استارت‌آپ‌ها برای دریافت خدمات به چندین سامانه مراجعه نکنند و از یک درگاه یکپارچه خدمات دریافت کنند، بنابراین هر کسب و کاری که کد «ایران نوآفرین» را داشته باشد، می‌تواند از خدمات بوم‌واره نیز استفاده کند.