وی همچنین بر لزوم تلاش برای تجهیز سیستم حمل‌و‌نقل دریایی به کانتینرهای یخچال‌دار جهت حمل محصولات کشاورزی جهت حفظ کیفیت این نوع محصولات و پیگیری‌های مستمر سازمان در این زمینه آمادگی تاکید کرد.

محمود بازاری، مدیرکل دفتر هماهنگی صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی سازمان توسعه تجارت ایران نیز بر ضرورت همکاری بیشتر وزارت راه و شهرسازی در زمینه تقویت زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل محصولات صادراتی کشاورزی تاکید کرد و پیشنهاد داد حداقل ۵۰ درصد ارز حاصل از صادرات محصولات کشاورزی صرف خرید قطعی کانتینر یخچال‌دار شود. وی همچنین به‌عنوان دبیر کارگروه توسعه صادرات به تصویب حل مشکل کانتینر یخچال‌دار در شورای عالی صادرات و همچنین به ارجاع موضوع افزایش بی‌رویه هزینه‌های حمل‌و‌نقل دریایی به سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان اشاره کرد. در ادامه آخرین وضعیت روابط تجاری با امارات در حوزه صادرات و واردات و به‌ویژه صادرات محصولات کشاورزی و صیفی‌جات و موانع و راهکارهای توسعه صادرات محصولات مذکور در داخل و همچنین در بازار امارات مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و امارات، رئیس اتحادیه صادرکنندگان میوه و تره‌بار و نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان استان البرز به برخی مشکلات فرا روی صادرات محصولات کشاورزی و صیفی‌جات به امارات از جمله در حوزه‌های بازگشت ارز، تولید، حمل‌و‌نقل، بندری، بازاریابی، بسته‌بندی، افت کیفیت و عدم اعمال نظارت کافی و... اشاره کرده و از دستگاه‌های دولتی درخواست پیگیری کردند. نماینده وزارت جهاد کشاورزی نیز بر ضرورت تولید تقاضا محور براساس نیازهای بازار تاکید کرد.