به گزارش اداره روابط عمومی و تبلیغات بانک دی، در این مراسم محمدرضا قربانی مدیرعامل بانک دی اعلام کرد: مهم‌ترین وظیفه فعالان اقتصادی و نظام بانکی در این برهه به‌کارگیری و تخصیص بهینه منابع برای حمایت از تولید داخلی و اشتغال‌زایی است. قربانی در ادامه با اشاره به تقارن زمانی رونمایی از سامانه پرداخت موبایلی گفت: سامانه دیبا همچون نهالی است که نیاز به حمایت و پشتیبانی همه‌جانبه دارد و باید ذی‌نفعان بانک و تمامی شرکت‌های گروه مالی دی با حمایت از این سامانه موجب رشد آن شوند.  مدیرعامل بانک دی با تاکید بر ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور گفت: پیشرفت حوزه نرم‌افزاری در ایران و جهان به حدی شتابان است که امروز شاهد انقلاب موبایلی در جهان هستیم و هدف‌گذاری هوشمندانه در این عرصه دریچه‌ای است که سود و دستاوردهای آن برای هر کسب وکاری غیرقابل انکار است.

براساس این گزارش، در ادامه این مراسم محمدعلی بخشی‌زاده، معاون فناوری اطلاعات و بانکداری الکترونیک بانک دی ضمن تقدیر از حمایت‌های همه‌جانبه مدیرعامل و هیات‌مدیره بانک دی از راه‌اندازی سامانه پرداخت موبایلی دیبا گفت: در جهان امروز فناوری اطلاعات و ارتباطات در تمام بخش‌های زندگی روزانه بشر نفوذ پیدا کرده است و هر کشور نیز ساختارهای پولی، مالی، اداری و... خود را براساس این تغییرات طرح‌ریزی می‌کند. وی افزود: امروزه میلیون‌ها نفر از بانکداری الکترونیک تاثیر می‌پذیرند و با تحول نیازها و انتظارات جامعه بانکداری الکترونیک نیز تحول می‌یابد.بخشی‌زاده با اشاره به تاثیر مستقیم بانک‌ها با زندگی روزمره مردم تاکید کرد: شرایط و نیازهای جامعه کنونی ایجاب می‌کند بانک‌ها با شناسایی هدفمند خواسته‌های مشتریان اقدام به طراحی خدماتی کند که موجب افزایش رفاه حال مشتریان، کاهش هزینه‌ها و صرفه‌جویی در وقت آنها شود.

معاون فناوری اطلاعات و بانکداری الکترونیک بانک دی با برشمردن ویژگی‌ها و مزیت‌های سامانه پرداخت موبایلی دیبا گفت: دیبا این امکان را برای مشتریان فراهم می‌کند تا در سریع‌ترین زمان ممکن و در عین حال با امنیت کامل ده‌ها خدمات متفاوت را دریافت کنند. در بخش دیگری از این مراسم علیرضا سمیعی، مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیک دی با اشاره به اینکه مشتری‌مداری در نظام بانکی از اولویت ویژه‌ای برخوردار است در خصوص ضرورت طراحی سامانه دیبا گفت: امروزه همه سازمان‌ها در حال نزدیک‌تر شدن به مشتریان هستند و بانک‌ها به‌عنوان مهم‌ترین بنگاه‌های اقتصادی کشور باید رویکرد کاربر محور را پیش بگیرند از همین رو مدیریت روش‌ها و کانال‌های ارتباطی مردم و بانک‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است که بانکداری الکترونیکی می‌تواند با سبک‌سازی فعالیت‌‌های عملیاتی بانک‌ها آنها را در این مسیر و تحقق اهدافشان یاری رسانده و با ارائه خدمات متنوع هم مشتری و هم سود بانک‌‌ها را حفظ کند. وی افزود: بستر اصلی فعالیت‌های کسب‌و‌کارها و زندگی روزمره مردم، تلفن همراه است و براساس پیش‌بینی کارشناسان این ضریب نفوذ تا سالیان متمادی نیز ادامه خواهد یافت.