محمدباقر نوبخت ۲۴ تیرماه در جلسه مشترک شورای برنامه‌ریزی و ستاد اقتصادمقاومتی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سفرهای استانی با هدف شنیدن مطالبات مردمی و برنامه‌ریزی برای حل مشکلات انجام می‌شود، ‌اظهار کرد: مسوولان بلندپایه چهارمحال‌وبختیاری خواسته‌های مردم را بیان کردند، بنده نیز در کمتر از یک‌سال گذشته ۲ بار به این استان سفر کردم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: سال گذشته برای ۱۷ طرح و پروژه هزار و ۲۰۰ میلیارد تخصیص داده شد که از این میزان هزار و ۱۰۰ میلیارد پرداخت شد.

وی با بیان اینکه محقق نشدن وعده‌ها موجب گلایه‌مندی ‌مردم ‌می‌شود، گفت: اگر در انجام وعده‌ها مشکلی به وجود آید آن را به مردم گزارش می‌دهیم.

نوبخت با بیان اینکه معمولا برای هر استان تعداد ۲ هزار واحد مسکونی ویژه محرومان در نظر گرفته شد، خاطرنشان کرد: اما سهمیه چهارمحال و بختیاری به برکت خون  ۲ هزار و ۴۴۰ شهید این استان به ۲ هزار و ۴۴۰ واحد افزایش پیدا کرد.

معاون رئیس‌جمهور تاکید کرد: عدالت مبنای اقدام‌ها و تصمیم‌ها در کشور است، هرجایی در سال‌های گذشته رسیدگی کمتر بوده است، کمبودها با رسیدگی بیشتر جبران می‌شود.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری تمام خدمتگزاران جمهوری اسلامی را به تحقق شعار سال موظف کرده‌اند، تاکید کرد: سازمان برنامه و بودجه برای تحقق این شعار در استان‌ها برنامه‌ریزی کرده است و در چهارمحال و بختیاری ۴۶ پروژه با اعتبار ۲ هزار و ۲۴۶ میلیارد از منابع دولتی و غیردولتی اجرا می‌شود.

نوبخت اضافه کرد: با اجرای این پروژه‌ها حدود ۱۲ هزار و ۳۴۴ شغل ایجاد می‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه دشمنان جمهوری اسلامی تمام توان خود را برای ضربه زدن به کشور به‌کار گرفته‌اند، عنوان کرد: به پشتوانه وعده‌های الهی توانستیم در ۴۰ سال گذشته از موانع عبور کنیم و دشمن را به ذلت بکشانیم و رو به جلو حرکت کنیم.

وی افزود: هزار میلیارد تومان از مطالبات کارانه پرستاران پرداخت شد و عمده این مطالبات نیز پرداخت می‌شود، همچنین  ۵۰ درصد به حقوق پرستاران، سال گذشته اضافه شد و از فروردین‌ماه افزایش  ۱۵ درصدی حقوق این قشر را اعمال کردیم.

معاون رئیس‌جمهور بیان کرد: تامین مسکن محرومان با پشتیبانی کمیته‌امداد و بنیاد مسکن و حمایت مالی سازمان برنامه و بودجه از اولویت‌ها است.

اظهارات وزیر تعاون در خصوص همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

از سوی دیگر، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این‌باره گفت: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و افزایش مستمری مددجویان بهزیستی از اقداماتی است که با حمایت متولیان امر رقم خورده، ولی این میزان کار انجام شده کافی نیست و این وزارتخانه باید تلاش بیشتری در این حوزه داشته باشد.

به گزارش خانه ‌ملت، «محمد شریعتمداری» روز سه‌شنبه در نشست اعضای کمیسیون اجتماعی شورای اسلامی، اظهار کرد: شفافیت اقدام بزرگ و مهمی بود که در این وزارتخانه انجام شده و باعث مشخص شدن ضعف‌ها و کاستی‌ها شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: از نخستین روز فعالیتم در این وزارتخانه بر ضرورت شفاف‌سازی تاکید کردم و به توفیق الهی این امر صورت گرفت، کما اینکه انتشار اسامی اعضای هیات مدیره شرکت‌های تابعه یکی از مصادیق این شفافیت بود که بازتاب‌های بسیار خوبی در بین مردم و فعالان اجتماعی داشت.

شریعتمداری تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) همواره تاکید بر جوانگرایی داشته‌اند، بنابراین در این حوزه نیز اقدامات بسیار خوبی در این وزارتخانه صورت گرفت و در پی آن میانگین سنی شورای معاونان بیش از ۱۰ سال کاهش یافته و مدیران جوان به روی کار آمدند.

وی خاطرنشان کرد: حل مشکلات اجتماعی با ارائه راهکار و تعامل مجلس و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی امکان‌پذیر است و این امر دور از دسترس نیست، ضمن اینکه تحقق این امر نیاز به حمایت دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، افزایش مستمری مددجویان بهزیستی و... از جمله اقداماتی است که با پیگیری‌های مستمر و حمایت متولیان امر توانستیم رقم بزنیم و قطعا این میزان اقدامات صورت گرفته کافی هم نیست و باید در این حوزه تلاش بیشتری داشته باشیم.

شریعتمداری پس از پایان این نشست همراه با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به دفتر دولت رفت و با نمایندگان مختلف مجلس درباره مسائل و مشکلات حوزه‌های انتخابیه‌شان گفت‌وگو کرد.