مزایده ملک مسکونی والدین شهدا در ازنا متوقف شود

جناب آقای صیدی، مدیرعامل محترم بانک صادرات

امروز ویدئویی را در فضای مجازی دیدم که پدر و مادر سه شهید سرافراز نسبت به مزایده ملک مسکونی خود به خاطر معوق شدن بدهی مربوط به یک شرکت تعاونی در شهر ازنا ازطریق اجرائیات ثبت به مزایده گذاشته شده است. لطفا دستور فرمایید:

اولا، فورا اجرای مزایده متوقف شود.

ثانیا، گزارشی از کم وکیف وام و محاسبات و اقدامات انجام گرفته به اینجانب ارسال شود.

ثالثا، دلجویی لازم از پدر و مادر گرانقدر شهدا به عمل آورند.

مزایده منزل مسکونی خانواده معظم سه شهید صحت ندارد

بانک صادرات ایران ویدئوی انتشار یافته در فضای مجازی درباره مزایده منزل مسکونی خانواده معظم سه شهید را تکذیب کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک صادرات، در بیانیه روابط عمومی بانک صادرات آمده است: «به تازگی ویدئویی در فضای مجازی منتشر شده و چنین القا می‌کند که منزل مسکونی پدر و مادر مکرم سه شهید والامقام به عنوان وثیقه در رهن بانک صادرات ایران بوده و این روزها به مزایده گذاشته شده است. بانک صادرات ایران که خود با تقدیم بیش از ۹۰ شهید والامقام، آکنده از عطر نام و خاطره پاک شهداست، هرگز کمترین ناسپاسی را به ساحت مقدس مادران و پدران بزرگوار شهیدان که حقی ابدی بر گردن ملت ایران دارند، روا نمی‌دارد. از این رو درباره این ویدئو نکاتی چند لازم به یادآوری است:

۱- مزایده منزل پدر و مادر مکرم شهدا که در ویدئو حضور دارند، به هیچ روی واقعیت ندارد؛ کما اینکه پدر و مادر مکرم سه شهید والامقام به روایت همین ویدئو در خانه‌ای که در رهن بانک قرار گرفته، سکونت دارند.

۲- دریافت‌کننده تسهیلات، نه پدر و مادر شهدای عالی‌مقام، بلکه یک شخص حقوقی است که ۱۴ سال پیش حدود ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کرد و با وجود مهلت‌های ۱۰ساله، ۱۲ساله و ۷ساله و اعلام شمولیت قانون تسهیل بدهی بدهکاران بانکی نسبت به آن تاکنون اقدامی برای تسویه بدهی خود نکرده است.

۳- شهدا خون‌های پاک خود را در راه تحقق عدالت، احیای حقوق ملت و اجرای قوانین جمهوری اسلامی ریخته و راضی نیستند حقی از حقوق مردم از جمله سپرده‌گذاران بانک‌ها تضییع شود.

۴- اگر بنا بر اجرای قانون فارغ از توجه به دین ملی و تاریخی به خانواده معظم شهدا می‌بود، بانک از سال ۹۰ می‌توانست بدهی شرکت را از محل فروش وثایق وصول کند، اما با وجود طی مراحل قانونی و حتی صدور اجراییه از مرجع ذی‌صلاح در قوه قضائیه، به دلایل فوق از برگزاری مزایده خودداری شد و انتظار می‌رود مدیونین مذکور نیز در جهت پرداخت بدهی خود که نوعی حق‌الناس است، بیش از این تعلل نکنند.

۵- از آنجا که ممکن است افرادی در آینده با اخذ تسهیلات از بانک‌ها و به وثیقه نهادن منازل مسکونی خانواده‌های معظم شهدا درصدد استنکاف از بازپرداخت و در نتیجه خدشه به ساحت مقدس شهدای والامقام و خانواده‌هایشان از طریق توسل به شیوه‌های مشابه برآیند، از دستگاه‌های ذی‌ربط انتظار می‌رود تا اولا با هدف حفظ حرمت والای پدران و مادران بزرگوار شهدا که حق بزرگی بر گردن همه ما دارند و ثانیا برای حفظ حقوق سپرده‌گذاران، تدابیر پیشگیرانه لازم را اتخاذ کنند؛ چراکه: در عشق نمی‌توان زبان‌بازی کرد/  می‌باید ایستاد جانبازی کرد/  از خون شهید شرمتان باد مگر/  با حرمت لاله می‌توان بازی کرد؟»