به گزارش «سنا»، مصطفی طاهری درباره قیمت‌گذاری دستوری و ضرر و زیانی که به صنایع کشور وارد می‌شود، گفت: تبعات منفی قیمت‌گذاری دستوری و به‌‌‌کارگیری بلندمدت این سیاست در بازارهای مختلف اقتصادی، بیش از تاثیرات مثبتی است که در کوتاه‌‌‌مدت ایجاد می‌کند.

وی افزود: اصلی‌‌‌ترین مشکل در تعیین قیمت به‌‌‌شکل دستوری این است که مابه‌‌‌التفاوت‌‌‌ قیمت‌ها نصیب مصرف‌کننده و تولیدکننده نمی‌شود و مستقیما واسطه‌‌‌ها را منتفع می‌کند.

وی با بیان اینکه با اجرای درست طرح حذف ارز ۴۲۰۰تومانی به معیشت مردم آسیب وارد نمی‌شود، گفت: با اتخاذ سیاست‌‌‌های درست و حذف قیمت‌گذاری دستوری نه تولیدکننده و مصرف‌کننده و نه بخش‌‌‌های مختلف اقتصادی آسیب خواهند دید.

طاهری در ادامه گفت: طی سال‌های اخیر هر زمان ارز چندنرخی بوده، سود آن برای مردم حداقل بوده و عمدتا به جیب رانت‌خواران و دلالان رفته است.

این نماینده مجلس عنوان کرد: حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی طی سال‌های گذشته مطرح شده، اما با توجه به اینکه زیرساخت‌‌‌های مناسبی برای توزیع یارانه‌‌‌های پنهان وجود ندارد، در نهایت در مرحله اجرا مشکلات بسیاری ایجاد شده است.

وی در پاسخ به این سوال که کدام کالاها باید در فهرست حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی قرار گیرند، گفت: کالاهای اساسی مردم چون روغن، مرغ، گوشت و... در اولویت هستند و با اجرای این طرح نباید به معیشت مردم آسیب وارد شود و باید حمایت‌‌‌های لازم از زنجیره خرید آنان صورت گیرد.