وی افزود: وقتی تورم زیاد شود عامه مردم هستند که متضرر می‌شوند چون مردم حجم بیشتری از تورم را تحمل می‌کنند.این کارشناس اقتصادی در ادامه افزود: با افزایش وام‌های بانکی هم، نقدینگی افزایش می‌یابد. ما در سال‌های آخر دولت دهم و دولت یازدهم نیز این وضعیت را داشتیم که بانک‌ها پرداخت‌هایی کردند که در توان بانک نبوده است و با خلق پول‌هایی که واقعیت نداشته بانک‌ها در مجموع کم آوردند و دست به دامن بانک مرکزی شدند تا پایه پولی را افزایش دهند.

عبده تبریزی درباره تامین نقدینگی واحدهای تولیدی گفت: برای تامین موجودی اضافی باید سرمایه درگردش داشته باشیم. کسانی که به فکر صدمه زدن به کشور و تولید هستند معتقدند که باید تولید تعطیل شود. وقتی تورم لجام گسیخته شود در چنین شرایطی تولید بیش از این آسیب می‌بیند، بنابراین تولید باید از صادرات استفاده کند بنابراین ما باید هم صادرات را بالا ببریم هم سرمایه درگردش را در تولید افزایش دهیم.وی افزود: دولت امسال نیز کسری خواهد داشت بنابراین اگر دولت بخواهد از محل کسری بودجه سرمایه در گردش را تامین کند مشکل ساز خواهد بود. اگر سرمایه درگردش و کسری بودجه را از محل فروش ارز تامین کند خطر دیگری خواهد داشت که قیمت کالا و خدمات افزایش خواهد یافت.

عضو شورایعالی بورس با بیان اینکه بانک مرکزی نمی‌تواند نقدینگی را که از سمت سود موهوم نقد کرده به سمت تولید ببرد، افزود: سیاست انبساطی نباید در مسیری باشد که پول تولید شود بنابراین باید مجموعه‌ای از اقدامات در کنترل رشد نقدینگی صورت گیرد. همچنین طهماسب مظاهری، کارشناس مسائل اقتصادی در گفت‌وگوی تلفنی با برنامه گفت: پرداخت سود‌های موهوم بانک‌ها به سپرده گذاران، یکی از عوامل رشد نقدینگی است.وی تصریح کرد: پرداخت سود موهوم بانک‌ها باعث افزایش نقدینگی مسموم شده و حتما باید کنترل شود.مظاهری افزود: سرکوب تورمی و نگه داشتن تورم در سطح پایین با هر ابزاری جوابگو و چاره کار نیست.وی تصریح کرد: نتیجه چنین عملی سرکوب تورم در بازه یک یا دوساله شد اما بعد از این مدت تورم به‌طورناگهانی جهش پیدا کرد و همین وضعی که هم اکنون شاهدش هستیم به وجود آمد. برای مهار نقدینگی باید جلوی سود موهومی بانک‌ها که به سپرده گذاران می‌دهد، گرفته شود.