بازتاب معضلات جامعه در قاب تلویزیون

شخصیت این نقش چندان مشخص نیست؛ اما گره‌گشایی‌هایی در داستان توسط وی صورت می‌گیرد. این نقش موقعیت خوب و متفاوتی دارد؛ اما به دلیل پیچیدگی‌هایی که قصه دارد اگر درباره آن توضیحی ارائه کنم، جزئیات لو می‌رود. سریال «نجوا» فیلم‌نامه و قصه خوبی دارد که از التهاب برخوردار است و از فرمی بهره گرفته شده که تابع این قصه است. قصه‌ها در تلویزیون خیلی قیچی می‌خورد و نویسنده مجبور است اینها را در نظر بگیرد؛ با این همه این سریال معضلات زیادی را که در جامعه با آنها دست به گریبان هستیم، مطرح می‌کند. من در اینجا باید درباره تاثیر برنامه‌های تلویزیون در حوزه هنرهای تجسمی بگویم که گاهی گزارش‌هایی از گالری‌ها تولید و پخش می‌شود یا نقدهایی روی کارها انجام می‌شود که خوب است؛ اما در کل نقش تلویزیون در این سال‌ها در حوزه هنرهای تجسمی بسیار مخرب بوده است. کیفیت برنامه‌سازی در تلویزیون سطح سلیقه مخاطب را پایین می‌آورد و برنامه‌هایی که می‌سازد تاثیری روی مخاطب ندارد و حتی تاثیر آنها معکوس بوده است.

تلاش‌های زیادی در تلویزیون شده است؛ اما این رسانه تصور و توقع مردم را از هنرهای تجسمی در حد همین برنامه‌های تلویزیونی که می‌سازد، پایین آورده و اگر به کیفیت تصاویر، دکورها، گرافیک و سایر المان‌های برنامه‌ها هم نگاه کنید، خیلی ضعیف است.

سریال «نجوا» شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه یک پخش می‌شود و در آن بازیگرانی چون سجاد افشاریان، پوریا رحیمی سام، نغمه ارجمند، الهام نامی، مسعود کرامتی، محمد علی نجفی، احمد حامد، ایوب آقاخانی، مسعود دلخواه، وحید نفر، سوگل خلیق، مجید نوروزی و محسن بهرامی به ایفای نقش می‌پردازند.

06-02