به گزارش پایگاه خبری «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: «پمپئو بهتر از هر کسی می‌داند که ایران هیچ تهدیدی برای آمریکایی‌ها در خاک آمریکا ایجاد نمی‌کند، بنابراین برای وی امری غیرقابل قبول و نادرست است که ادعا کند ایران به نوعی بزرگ‌ترین تهدید برای آمریکایی‌ها در خاک کشور است.»

در این تحلیل آمده است: «نکته مهم‌تر اینجاست که اغراق نابجا در مورد تهدید از جانب ایران به قیمت نادیده گرفتن تهدیدهای بسیار آشکار و فوری دیگر تمام خواهد شد. درحالی‌که پمپئو درحال سفر به کشورهای گوناگون جهان است تا دولت‌های دیگر را به عادی‌سازی روابط با اسرائیل و رویارویی با ایران دعوت کند، آمریکایی‌ها همچنان بر اثر ابتلا به کرونا می‌میرند چراکه دولت در کنترل این بیماری بسیار کم‌کاری کرده است. رهبران سیاسی ما در مورد تهدیدهای جزئی خارجی که نمی‌توانند به ما آسیب برسانند، بسیار وسواس به خرج می‌دهند درحالی‌که از خطرات واقعی که روزانه جان هزاران آمریکایی‌ را می‌گیرد، غافل هستند. درحالی‌که شیوع کرونا در کشور همچنان ادامه دارد و شمار کشته‌شدگان به بیش از ۲۱۰ هزار نفر افزایش یافته، اولویت دولت ما همچنان تشدید تحریم‌ها علیه یک کشور در آن سوی جهان است. مقامات ارشد ما به‌جای تمرکز بر همکاری بین‌المللی برای محافظت از آمریکایی‌ها در برابر این بیماری، متعهد به تحقیر کشوری هستند که نمی‌تواند تاثیری بر ما داشته باشد. سیاست خارجی امروز آمریکا بسیار دور از منافع ملی ما است، طوری‌که تا به حال هرگز این چنین نبوده است.»

دنیل لاریسون نوشته است: «بیشتر آمریکایی‌ها در اثر اقدامات یک خلبان سعودی در تیراندازی در یک پایگاه آمریکایی در خاک آمریکا جان خود را از دست داده‌اند، این درحالی است که تا به‌حال سابقه نداشته آمریکایی‌ها به‌دلیل حملات یک ایرانی در خاک کشور جان بسپارند. ایران نه تنها بزرگ‌ترین تهدید برای آمریکایی‌ها در داخل کشور نیست، بلکه حتی علیه منافع ما نیز تهدید جدی به حساب نمی‌آید. تندروها به شکل بی‌شرمانه‌ای قدرت ایران را برای ترساندن مردم در حمایت از سیاست‌های ناعادلانه و وحشتناکی که به غیرنظامیان بی‌گناه در ایران آسیب می‌رساند، بزرگ جلوه می‌دهند. تحریم ایران درد و رنجی است که به ده‌ها میلیون نفر تحمیل شده فقط به این دلیل که دولت ما این کار را انجام می‌دهد.»

در ادامه این مطلب آمده است: «چند دلیل وجود دارد که مقامات دولتی در مورد اندازه و ماهیت یک تهدید خارجی دروغ می‌گویند. یک دلیل این است که آنها امیدوارند در سیاست‌های تخریبی فعلی خود مردم را بترسانند. مورد دیگر اینکه آنها می‌خواهند خطرات خارجی را بزرگ جلوه دهند تا بهانه‌ای برای هزینه‌های هنگفت نظامی خود داشته باشند. با این وجود دلیل اصلی انجام چنین کاری این است که آنها می‌خواهند خصومت علیه کشور دیگری را برای پشتیبانی از اقدامات نظامی تهاجمی دستاویز قرار دهند. دروغ گفتن به مردم که دولت دیگری آنها را بیش از دیگران تهدید می‌کند همان چیزی است که به آنها بهانه لازم برای یک عملیات نظامی می‌دهد. این سیاستی دروغین و در عین حال مخرب است که ما نباید آن را تحمل کنیم.»

در نهایت در تحلیل امریکن کانسرواتیو آمده است: «آمریکا درحال جنگ اقتصادی بی‌وقفه علیه کل کشور ایران است و مردم این کشور بیشترین ضرر را از آن می‌بینند. این جنگ اقتصادی نتیجه مستقیم خروج از توافقی است که ایران چندین سال با حسن نیت آن را اجرا کرد و حتی اکنون نیز به‌رغم تلاش دولت آمریکا برای مجبور کردن آنها به خروج، همچنان به آن متعهد است. پمپئو در بخش دیگری از اظهاراتش گفت که دولت ترامپ رویکرد متفاوتی نسبت به ثبات در خاورمیانه در پیش گرفته است. این قسمت از اظهارات او درست بود، اما نه به روشی که او منظورش بود. دولت ترامپ به‌طور مداوم اقدامات مخرب و تحریک‌آمیز را برای بی‌ثبات‌سازی منطقه انجام داده و رویکرد متفاوت آنها هنوز ممکن است آمریکا را به یک جنگ غیرضروری دیگر بکشاند.»