فارن‌پالیسی ادامه داد: سال ۲۰۲۰ با تشدید کارزار فشار حداکثری دولت ترامپ علیه ایران که شامل تحریم‌های آمریکا، محدودیت سفر دیپلمات‌های ارشد ایرانی در سازمان ملل و ترور ژنرال قاسم سلیمانی، استراتژیست نظامی ارشد و مشهور تهران بود، همراه بوده است. این کارزار حداکثری تحریم‌ها، فشار فزاینده‌ای را بر اقتصاد ایران وارد کرده اما در جلوگیری از پیشرفت توانایی ایران در توسعه برنامه هسته‌ای موفقیت اندکی داشته است. همچنین تلاش‌های مداوم واشنگتن برای تخریب توافق هسته‌ای، ایالات‌متحده را از نظر دیپلماتیک در سازمان ملل منزوی کرده است.

این نشریه در ادامه با اشاره به چند مقاله اخیر خود درباره رویکرد دولت ترامپ در قبال ایران نوشت: جهان، آمریکا را به‌دلیل این سیاست‌هایش ملامت می‌کند. چندین رویداد بر انزوای دیپلماتیک دولت ترامپ به‌دلیل اصرارش بر نابودی توافق ۲۰۱۵ تاکید می‌کند، از جمله آنکه در ماه ژوئن مایک پمپئو، وزیر امورخارجه ایالات‌متحده برای تحت فشار قرار دادن شورای امنیت سازمان ملل با هدف حفظ تحریم تسلیحاتی علیه تهران که مدتی بعد در ماه اکتبر منقضی شد به سازمان ملل رفت. در پایان، جهان تا حد زیادی از خواسته‌های واشنگتن برای تمدید تحریم تسلیحاتی شانه خالی کرد و مانور آمریکا با هدف اعمال مجدد یک دسته تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران شکست خورد.

فارن‌پالیسی با بیان اینکه «اسرائیل دردسر سیاست بایدن درقبال ایران است» به ترور شهید محسن فخری‌زاده دانشمند ایرانی در حوزه دفاعی و هسته‌ای اشاره کرد و نوشت: به محض انتخاب جو بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور بعدی آمریکا فخری‌زاده هدف ترور قرار گرفت که اغلب بر این باورند کار سرویس اطلاعات اسرائیل، موساد بوده است. از نظر کارشناسان، این اقدام بخشی از تلاش‌های بنیامین نتانیاهو (نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی) در جهت از بین بردن هرگونه فضا برای بازگشایی کانال دیپلماسی با ایران در دولت بایدن بوده است. این مانعی است که بایدن برای آغاز مجدد مذاکرات با تهران با آن مواجه است.

این نشریه آمریکایی همچنین نوشت: سیاست‌های ترامپ ایران را متقاعد کرد که یک برنامه هسته‌ای پیشرفته‌تر پیش از هر مذاکره‌ای ایجاد کند که شامل افزایش سطح غنی‌سازی می‌شود. ولی نصر استاد دانشکده مطالعات بین‌المللی دانشگاه جان هاپکینز در این باره گفته است: به‌رغم فشار اقتصادی بیشتر، ترامپ فقط ایران را تشویق کرده که سرمایه‌گذاری خود را در برنامه هسته‌ای دو برابر کند. اگر رایزنی‌ها از سر گرفته شود، ایران می‌خواهد اطمینان یابد که از نوبت قبلی قدرت بیشتری دارد. فارن‌پالیسی در پایان تصریح کرد: بسیاری از کارشناسان معتقدند فشار حداکثری ترامپ بر ایران تنها سبب شده تا این کشور در برابر فشارها مقاوم و دست تندروها در تهران قوی‌تر شود که همواره تاکید دارند آمریکا قابل اعتماد نیست و پای حرف خود نمی‌ایستد. ایران پیش‌تر این‌طور نشان می‌داد که اگر واشنگتن تحریم‌ها را کاهش دهد ممکن است به مذاکره بازگردد، اما اکنون می‌گوید، تا زمانی که آمریکا به توافق بازنگردد و تحریم‌ها را لغو نکند هیچ مذاکره‌ای در کار نخواهد بود.