در همین حال براساس آخرین گزارش وزارت بهداشت، با فوت ۷۹ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان‌باختگان کرونا در کشور به ۵۸ هزار و ۳۸ نفر رسیده است. همچنین دراین بازه زمانی بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۶ هزار و ۵۹۷ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی و از میان آنها  ۸۱۷ نفر بستری شدند.‎

در همین ارتباط روز گذشته علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا کلان‌شهر تهران گفت: تبیین آمارهای اخیر نشان می‌دهد ظرف ۲۴ ساعت گذشته با تغییراتی که در الگوی آمارهای کرونا در استان تهران رخ داده موج جدیدی از نگرانی رقم زده شده است. به شکلی که در سرجمع بستری‌ها ما برخلاف روزهای گذشته به رکورد جدیدی رسیدیم و شاهد بستری ۲۱۲۰ نفر بودیم در حالی که این رقم در هفته‌های گذشته زیر ۱۸۰۰ نفر بود. ازسوی دیگر به‌دنبال خطر بازگشت روزهای سخت بیماری،  روز گذشته علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه محدودیت‌های تردد که در کنترل بیماری موثر بوده از نارنجی به زرد تعمیم داده شد، اظهار کرد: منع تردد شبانه هم در تمام شهرها صرف‌نظر از اینکه چه رنگی داشته باشند، اجرا می‌شود. به‌عبارتی محدودیت تردد از ۹ شب تا ۳ صبح اجرا می‌شود، این منع تردد در تمام شهرها برقرار است.

شروع واکسیناسیون عمومی کرونا از اسفند ۱۴۰۰

همزمان دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، زمان‌بندی «آغاز واکسیناسیون کرونا در گروه‌های مختلف کشورمان» را اعلام کرد. مصطفی قانعی با بیان اینکه واکسیناسیون عمومی از اسفند ماه سال آینده شروع می‌شود، گفت: زمستان امسال کارکنان مراکز بهداشتی و درمانی، افراد مسن، معلولان و جانبازان مراکز نگهداری در اولویت واکسیناسیون قرار دارند؛ بهار و تیر ماه سال آینده نیز افراد بالای ۶۵ سال، افراد ۱۶ تا ۶۴ سال با بیماری زمینه‌ای و افرادی که به واسطه شغل خود با مردم در تماس هستند واکسن دریافت می‌کنند. به گزارش الف، وی تصریح کرد: مرداد تا آذر ۱۴۰۰ نیز ساکنان مراکز شلوغ، افراد ۵۵ تا ۶۵ سال فاقد بیماری زمینه‌ای و شاغلان ضروری و کارکنان بهداشتی که در خط اول مواجهه نیستند، واکسن می‌زنند؛ در نهایت نیز در فاز چهارم، با شروع زمستان ۱۴۰۰، همه مردم در مقابل این بیماری واکسینه خواهند شد. وی افزود: تزریق عمومی واکسن داخلی زودتر از پایان خرداد سال آینده شدنی نیست.