آمار منتشرشده نشان می‌دهد که فروش خودروی جدید در انگلیس با ۷ درصد کاهش نسبت به سال ۲۰۱۷ میلادی، به ۲ میلیون و ۳۷۰ هزار خودرو رسیده است. این برای دومین‌بار طی ده سال گذشته است که آمار فروش خودرو در انگلیس روند نزولی را طی می‌کند. مایکل هاوز، رئیس اجرایی انجمن تولیدکنندگان و معامله‌کنندگان خودرو انگلیس که بارها نسبت به عواقب خروج این کشور از اتحادیه اروپا بر صنعت خودروسازی هشدار داده، پیش‌بینی کرده است که سال آینده آمار فروش خودرو در انگلیس ۲ درصد دیگر کاهش پیدا می‌کند. او می‌گوید: چالش‌های پیش‌روی ما در آستانه برگزیت، کمتر از وقوع یک توفان نیست.

هاوز پیش‌بینی می‌کند درصورتی‌که انگلیس بدون دست‌یابی به توافق برگزیت از اتحادیه اروپا خارج شود، ۸۶۰ هزار شغل در صنعت خودرو از بین خواهد رفت. او می‌گوید روند سرمایه‌گذاری‌ها در صنعت خودرو  در این کشور رو به کاهش و زمان جبران در حال از دست رفتن است. در حالی که قانون‌گذاران انگلیسی قرار است سه‌شنبه آینده درباره توافق‌نامه برگزیت دولت «ترزا می» که بر تداوم همکاری‌های اقتصادی با اتحادیه اروپا در دوره پسابرگزیت تاکید دارد، رأی‌گیری کنند؛ هاوز به مخالفان این سند هشدار داد: «پیام‌های ضدونقیضی به گوش می‌رسد که برخلاف منافع صنعت خودرو است. اگر نتوانیم از غبار ابهامات (برگزیت) به‌سلامت عبور کنیم، تلفات جبران‌ناپذیری را متحمل خواهیم شد.»

وی همچنین با بیان اینکه «سرمایه‌گذاری‌ها در سال‌جاری به بیش از نصف سال‌های گذشته کاهش‌یافته است» افزود: این هزینه ابهام و تصمیم‌گیری آهسته است.سال گذشته میلادی، شرکت‌های خودروسازی بی.ام.و و تویوتا از احتمال تعلیق فعالیت کارخانه‌های خود در انگلیس در اثر ابهامات ناشی از برگزیت خبر داده بودند.بی.ام.و اعلام کرده بود که از ترس سناریوی عدم‌دستیابی به توافق میان انگلیس و اتحادیه اروپا، تصمیم گرفته است تا فعالیت یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌های تولیدی خود در این کشور را به حال تعلیق درآورد. براساس اعلام این شرکت، کارخانه تولید خودروی «بی.ام.و مینی» که در شهر آکسفورد قرار دارد از یکم آوریل (۱۲ فروردین ۱۳۹۸) یعنی درست یک روز پس از خروج رسمی انگلیس از اتحادیه اروپا دست‌کم یک ماه تعطیل می‌شود.

سخنگوی شرکت بی.ام.و دراین‌باره اظهار کرد که این شرکت برنامه تعمیرات کارخانه آکسفورد را به ماه آوریل موکول کرده تا در صورت عدم‌حصول توافق برگزیت، اختلال در فرآیند تولید خودرو به حداقل برسد. مدیر اجرایی خودروسازی «تویوتا» نیز هشدار داده که سناریوی عدم‌توافق، کارخانه این شرکت واقع در منطقه دربی‌شایر با نزدیک به ۶۰۰ نیروی کار را در معرض خطر قرار می‌دهد. وی اشاره کرد که هرگونه تغییر در فرآیندی‌های لجستیکی منجر به افزایش قیمت‌ها، کاهش رقابت‌پذیری و شاید قطع همکاری‌های تجاری با انگلیس شود.