وی ادامه داد: توصیه ما به شهروندان این است که اگر اجباری به خرید و فروش خودرویشان ندارند، تا زمان بازگشایی مراکز شماره‌گذاری صبر کنند، اما اگر حتما باید نسبت به خرید و فروش خودروی خود اقدام کنند، لازم است یکسری نکات را مدنظر قرار دهند؛ مهم‌ترین مساله این است که حتما برای فروش خودرویشان مبایعه‌نامه تنظیم و علاوه بر دو طرف معامله، دو شاهد نیز آن را امضا کنند. برای مبایعه‌نامه نیز می‌توان به شکل دستی یا با مراجعه به نمایشگاه فروش خودرو این کار را انجام داد.

معاون پلیس راهور ناجا افزود: همچنین لازم است شهروندان در مبایعه‌نامه قید کنند که اصالت وسیله نقلیه باید از سوی پلیس تایید شود و معامله را مشروط به تعیین اصالت از سوی پلیس پس از بازگشایی مراکز تعویض پلاک کنند.

جهانی با اشاره به تعویض وکالت‌نامه‌ای پلاک خودرو نیز اظهار کرد: اگر افرادی به شکل وکالتی اقدام به خرید و فروش خودرو کرده و قصد دارند به همین شکل نیز تعویض پلاک انجام دهند، لازم است حتما مدت وکالت‌نامه را بیشتر معین کنند تا بسته بودن مراکز تعویض پلاک مشکلی برایشان ایجاد نکند.

وی افزود: پس از بازگشایی مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک که از طریق رسانه‌های رسمی اعلام خواهد شد، افراد می‌توانند با مراجعه به مراکز موردنظر، علاوه بر دریافت پلاک و کارت خودرو، سند وسیله نقلیه را هم از مرکز شماره‌گذاری دریافت کنند.

معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا با اشاره به تعطیلی مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک که از روزهای پایانی سال 98 اتخاذ شد، گفت: با توجه به تعطیلی مراکز شماره‌گذاری از ابتدای امسال تاکنون هیچ خودرویی در مراکز شماره‌گذاری پلیس راهور شماره‌گذاری یا تعویض پلاک نشده است.