سهیل معمارباشی در مورد پیشنهاد سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در حوزه خودرو اظهار کرد: یک بسته جهش تولید در این سازمان تهیه شده، اما هنوز نهایی نشده است. این بسته در ۴ سرفصل تولید و ساخت داخل، عرضه محصولات در بازار، تامین منابع مالی شرکت‌ها‌ و قیمت‌گذاری تهیه شده است.

وی با اشاره به مشکلات خودروسازان تصریح کرد: شرکت‌های خودروسازی مشکلاتی مانند تامین نقدینگی، تامین ارز و قیمت خودرو دارند. وی تصریح کرد: ایران خودرو در ۶ ماه سال ۲۵۰۰ میلیارد تومان و سایپا حدود ۲ هزار میلیارد تومان زیان داشتند.

مدیرکل صنایع حمل‌و‌نقل وزارت صمت در ادامه خاطرنشان کرد: در شرایطی که یک رانت ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی به واسطه اختلاف قیمت کارخانه و حاشیه بازار ایجاد شده، خودروساز به همین میزان ضرر کرده است؛ یعنی از جیب خودروساز و سهامداران خارج کرده‌ایم و به واسطه‌ها داده‌ایم. بنابراین درخواست اصلاح این رویه از طرف هر نهادی که مطرح شود امر مناسبی است.

وی افزود: هیچ بنگاه اقتصادی بدون بهبود کسب‌و‌کار نمی‌تواند فعالیت خود را ادامه دهد. شرکت‌های خودروسازی نیز از این قاعده مستثنی نیستند. شاید میزان زیان‌ها درحجم دارایی‌های این شرکت‌ها کوچک به نظر برسد؛ اما تجمیع زیان‌ها به شرکت‌های خودروسازی ضربه خواهد زد. سهیل معمارباشی در ادامه تاکید کرد که از همین رو این موضوع در نهادهای مختلف مورد توجه قرار گرفته و حتی در طرح سازماندهی صنعت و بازار خودرو که در کمیسیون صنایع مجلس طرح شده موضوع قیمت‌گذاری مورد توجه قرار گرفته است و خودروسازان جلسات مختلفی با شورای رقابت برای اصلاح قیمت‌گذاری داشتند.