اتوپایلوت: همه مدل‌های تسلا به این سامانه مجهز هستند که به نوعی سامانه کمک به راننده پیشرفته به حساب می‌آید و مدام در حال به روزرسانی و پیشرفت است. این سامانه مجهز به ۸ دوربین خارجی، ۱۲ حسگر فراصوتی و یک کامپیوتر قدرتمند در قلب این خودرو است که برای افزایش ایمنی خودرو تعبیه شده است. هرچند این ویژگی‌ها قابلیت‌های بالایی برای خودران‌ها به حساب می‌آید اما هنوز به توصیه وب‌سایت تسلا،‌ رانندگی باید با توجه و هوشیاری راننده انجام شود و در تصادف‌ها از راننده سلب مسوولیت نمی‌کند. در حال حاضر این سامانه باعث نمی‌شود که این محصولات خودران محسوب شوند.

کاروکی: در به روزرسانی نرم‌افزاری ۱۰.۰ کارکرد جدیدی به این خودرو اضافه شده که در آن دریایی از موسیقی با متن ترانه برای مشتریان تسلا قابل دسترس شده است و به راحتی می‌توان موسیقی مورد علاقه را انتخاب و پخش کرد. محدودیتی در زبان وجود ندارد و موسیقی به انواعی از زبان‌ها در دسترس است.

حالت دفاعی برای سلاح‌های شیمیایی: مدل‌های ایکس و وای مجهز به سامانه فیلترهای  HEPA‌ هستند. با اقتباس از اتاق‌های عمل جراحی در بیمارستان‌ها، داخل کابین تسلا از این فیلترها یا صافی‌های مخصوص بهره‌مند شده‌اند که جلوی ورود گرده، باکتری و آلودگی را به داخل کابین می‌گیرد.

صفحه نمایش لمسی: تاچ اسکرین همه مدل‌های تسلا خاص این خودروسازی هستند و به انواعی از امکانات مجهزند. از بازی کامپیوتری گرفته تا آپدیت ترافیک، نقشه‌خوانی و مکان‌یابی. بقیه امکانات روی داشبورد از جمله تهویه مطبوع و ... از روی همین صفحه لمسی قابل کنترل است.

خدمات پخش زنده ورزش و سریال: درست مثل کاروکی، فقط زمانی این ویژگی یا امکان در تسلا فعال است که دنده خودرو روی حالت پارک باشد. در آن صورت شما می‌توانید در هر کجا هستید، سریال یا فیلم یا رویداد ورزشی زنده را که در زمان خاص پخش می‌شود در داخل خودروی تسلا تماشا کنید و در نتیجه هیچ وقت نگران از دست دادن هیچ اپیزودی از سریال‌ها یا رویداد ورزشی زنده خود نخواهید بود.

دسترسی به اینترنت: تسلا همیشه اتصال به اینترنت دائمی با سرعت بالا را مد نظر داشته است با این حال اگر قرار است وارد فضای اینترنت شوید اول باید دنده خودرو را روی حالت پارک قرار دهید. قابل توجه معتادان اینترنتی و عاشقان هولو،‌ اسپاتیفای و پلکس مدیا پلیر.

تخم مرغ های عید پاک: همه مدل‌های تسلا به تخم مرغ عید پاک مجازی مجهزند. از بابانوئل سوار بر سورتمه‌های گوزن گرفته تا جاده‌های رنگین کمان و ... .

سیستم تعلیق هوا: سامانه تعلیق هوا، بر اساس مختصات جی پی اس این امکان را فراهم کرده است که به طور دستی نرمی و سفتی سیستم تعلیق بر اساس ذائقه مشتری قابل تنظیم باشد. معمولا از این ویژگی در مسافرت‌های طولانی با جاده‌های متفاوت استفاده می‌شود تا احساس خستگی کمتر شود.

حالت سنتری [حالت نگهبان]: زمانی است که خودروی خود را در جایی پارک کرده‌اید و خیالتان راحت نیست. هر کجای دنیا که باشید، دوربین‌های این خودرو به شما نشان می‌دهند که خودروی شما در چه وضعیتی است. حتی اگر در یک فروشگاه زنجیره‌ای فردی به خودروی شما ضربه بزند، تمام صحنه به صورت فیلم ویدئویی ضبط و یک پیام هم برای شما ارسال می‌شود.

حسگرهای پارک خودروی پیشرفته: اگر هر شیئی بیش از اندازه به خودروی شما نزدیک شود، هم بوق هشدار شنیده می‌شود هم تصویر آن روی صفحه لمسی به نمایش در می‌آید.

سوپرشارژر: در سراسر دنیا جایگاه‌های خاص تسلا ایجاد شده که با سرعت بالا باتری تسلا را شارژ می‌کنند. ۱۵ دقیقه که به پریز وصل باشد تا ۲۰۰ مایل [حدود ۳۰۰ کیلومتر] خیالتان راحت خواهد بود.

فاب یا کلید: برای صاحب تسلا گزینه‌های ورود به خودرو به کلید یا سوئیچ محدود نیست. تلفن همراه، کارت بانکی یا هر وسیله الکترونیکی با ایمنی بالا می‌تواند این کار را انجام دهد.

اپلیکیشن: هر کجای دنیا که باشید، با اپلیکیشن تسلا و اتصال به اینترنت، خیلی از دکمه‌های کنترلی خودروتان در اختیار شما است. برای مثال سر کار هستید و خودرویتان در منزل است و اعضای خانواده به هر دلیلی به خود خودرو یا داخل کابین نیاز پیدا کرده‌اند. خیلی از کارکردهای این خودرو از راه دور و اینترنتی ممکن است.

روزآمدی اینترنتی: مثل اپلیکیشن‌های موبایل، نرم‌افزارها و سامانه‌های تسلا مدام در حال به روز شدن هستند. این ویژگی باعث می‌شود که محصولات تسلا همیشه به آخرین امکانات ایمنی مجهز باشند. این ویژگی تسلا در حال باب شدن در سایر خودروسازان است.

حالت مضحک پلاس: Ludicrous Plus mode‌ وضعیتی است که می توان از محصولات تسلا در میدان مسابقه خودرو استفاده کرد. باتری خودرو تا درجه‌ای از دما بالا می‌رود که آن را برای حداکثر سرعت آماده می‌کند.

حالت شطرنجی: Plaid mode هم حالت دیگری برای مسابقه‌ای شدن تسلا است. باتری این خودرو برای ایجاد ۱۰۲۰ اسب بخار آمادگی پیدا می‌کند. در حقیقت هر سه موتور برقی را به حالت فعال در می‌آورد و صفر تا صد این خودرو آمادگی برای زیر ۲ ثانیه را پیدا می‌کند. در حقیقت این ویژگی خاص تسلا آن را به بوگاتی و لامبورگینی شبیه می‌کند.

حالت سگی: Dog mode این حالت مخصوص دوستداران حیوانات خانگی است و دمای داخل خودرو را طوری قرار می‌دهد که حیوانات داخل کابین گرما‌زده نشوند. در ضمن روی صفحه نمایش لمسی هم نشان داده می‌شود تا کسانی که از بیرون به داخل خودرو نگاه می‌کنند مطمئن شوند حیوان خانگی به حال خود رها نشده و در دمای مناسبی قرار دارد.

صندوق جلو: frunk که از دو کلمه front‌ و trunk‌ ساخته شده در حقیقت مثل صندوق عقب در جلوی خودرو هم تعبیه شده است و خیلی از خودروسازان رقیب هم در حال تقلید هستند.

سانسور متن ترانه: برای خانواده‌هایی که سرنشین کودک دارند، کلمات مستهجن موسیقی ها روی صفحه لمسی، سانسور می‌شوند.