میانگین‌های متحرک در دوره‌های زمانی متفاوت، یک ابزار تعقیب‌کننده محسوب می‌شوند، چون این اندیکاتور دنباله‌رو‌ اطلاعات است. بنابراین باید این موضوع را همیشه در ذهن داشت که به هیچ عنوان نمی‌توان از میانگین‌های متحرک برای پیش‌بینی آینده بازار استفاده کرد. بیشترین کاربرد میانگین‌های متحرک استفاده از آنها به عنوان سطوح حمایتی و مقاومتی است. شاخص در پایین ابر ایچیموکو در حال حرکت است و این موضوع نشان می‌دهد روند فعلی شاخص نزولی است. دو نوسان نمای سنکوی A و سنکوی B بدنه اصلی ابر ایچیموکو را می‌سازند که اطلاعات خوبی به تحلیلگران می‌دهند. ابر کوموی نزولی آینده و همچنین شیب منفی سنکوی A، احتمال حرکت نزولی را در روزهای آتی افزایش می‌دهد. در صورت افزایش قیمت‌ها، بدنه اصلی ابر کومو به عنوان سطح مقاومتی بسیار قدرتمندی نقش بازی کند.

ابر ایچیموکو مجموعه‌ای از شاخص‌های تکنیکال است که سطوح حمایت و مقاومت و همچنین حرکت و جهت‌گیری بازار را نشان می‌دهد. ابزار ایچیموکو این کار را با گرفتن چندین میانگین و رسم آنها روی نمودار انجام می‌دهد. ابر قسمت اصلی این شاخص است. وقتی قیمت زیر ابر است روند نزولی است. وقتی قیمت بالاتر از ابر باشد، روند صعودی است و هنگامی که قیمت درون ابر قرار دارد بازار در حالت بی‌تصمیمی است.

روند نزولی در بلندمدت پابرجا است و شاخص صنعت شیمیایی محدوده 70 هزار واحد را به سمت پایین قطع کرده است، از طرفی شاخص این صنعت برای صعود، باید از مقاومت‌های بسیاری عبور کند. ضمن اینکه معاملات کسل کننده این روزها بسیاری از سرمایه‌گذاران را خسته کرده است. بنابراین واکنش منفی به یکی از سطوح مقاومتی می‌تواند آغازگر مرحله اول سناریوی کاهش قیمت‌ها باشد. همچنین سناریوی کاهشی می‌تواند حتی بعد از فاز اول افزایش قیمت‌ها نیز اتفاق بیفتد. هدف پرده اول از سناریوی ریزش قیمت‌ها محدوده 65 هزار واحد است که البته منطقه 67 هزار و 550 واحد به عنوان سطوح حمایتی می‌توانند مانع کامل شدن این پرده از کاهش قیمت‌ها شود. در این مرحله میانگین متحرک 200 روزه نیز می‌تواند نقش حمایتی خوبی بازی کند. اگر عرضه‌ها در منطقه 65 هزار واحد افزایش داشته باشد حرکت به سمت 60 هزار واحد دور از ذهن نخواهد بود. در این مرحله از ریزش قیمت‌ها سطح 63 هزار واحد، به عنوان منطقه حمایتی بسیار مهم، می‌تواند مانع ریزش قیمت‌ها شود. در صورت شکسته شدن محدوده 60 هزار واحد به سمت پایین، منطقه 57 هزار واحد می‌تواند مانع ریزش بیشتر قیمت‌ها شود. مناطق حمایتی، سطوحی از قیمت هستند که در آن احتمالا تقاضا‌کنندگان سهام زیاد می‌شوند و ممکن است نقطه پایان روند نزولی یا کاهش قیمت‌ها باشند.

بررسی اسیلاتور RSI نشان می‌دهد که شاخص شیمیایی در نزدیکی منطقه اشباع فروش قرار دارد. به‌رغم اینکه احتمال افزایش قیمت‌ها کمتر از احتمال رخ دادن سناریوی کاهشی است ولی بررسی سناریوی افزایشی با توجه به شرایط بازار که ممکن است هر لحظه با خبری خاص تغییر روند بدهد، خالی از لطف نیست. به این ترتیب انتظار داریم در مرحله اول از سناریوی افزایشی، شاخص صنعت شیمیایی به سمت شکستن محدوده خط روند نزولی بلندمدت حرکت کند. در این فاز محدوده 77 هزار واحد می‌تواند نقش مقاومتی داشته باشد. عبور کامل از پرده اول افزایش قیمت‌ها دور از انتظار نیست ولی عبور از سطوح میانگین متحرک 120، 90 و 50 روزه دشوار است. در صورت شکسته شدن خط روند نزولی بلندمدت به سمت بالا دوباره امیدها به این صنعت باز می‌گردد، در فاز دوم سناریوی افزایش قیمت‌ها، افراد ریسک‌پذیر و حتی بعضی از افراد با ریسک متعادل نیز وارد بازار خواهند شد.