به گزارش عصر ایران؛ بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران از مجلس و نمایندگان آن به عنوان «عصاره فضائل ملت» یاد کردند. چند صباحی است اما رفتارهایی از نمایندگان مجلس سر می‌زند که آدم تصور می‌کند خانه ملت تنها عصاره فضائل ملت نیست و برخی نمایندگان ناهنجاری‌های اجتماعی را با خود به همراه دارند.

نمونه بارزش رفتار روز گذشته  هاجر چنارانی نماینده نیشابور با سیدجواد حسینی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان رضوی در اختتامیه همایش ملی «زن، خانواده و سلامت» در نیشابور بود.

برخورد تند خانم نماینده با معاون استاندار که حتی در آستانه درگیری فیزیکی هم پیش رفت و کم بود جناب معاون با پایه میکروفن مورد ضرب و شتم قرار بگیرد تنها به این دلیل بود که حسینی به صورت سهوی یا فرض می‌کنیم عمدی از واژه « خراسان غربی» استفاده کرده بود.

گویا ماجرا اعتراض این نماینده به معاون استاندار  بر می‌گردد به یک دعوای نه چندان کهنه میان سبزوار و نیشابور بر می‌گردد. حسینی، معاون استاندار خراسان اصالتا سبزواری است. او دو ماه پیش به صورت سهوی در حین سخنرانی از عبارت خراسان غربی استفاده کرده بود. تشکیل خراسان غربی پروژه‌ای است که سبزواری‌ها پیگیر شکل‌گیری آن هستند و نیشابوری‌ها با آن مخالفند.

خانم نماینده؛ هر چه بگندد نمکش می‌زنند ...

نماینده زن مجلس در حالی که در جایگاه حضور داشت فریاد می‌زد:« هنوز یک ماه از سخنانش نگذشته که الان تازه آمده و عذرخواهی می‌کند. در حالی که دو ماه فرصت داشت از مردم نیشابور معذرت‌خواهی کند. قسم بخورد و بگوید غلط کردم تا پایان عمرم...»

در ادامه چنارانی یک‌باره پایه میکروفن را بلند کرد و به طرف حسینی حرکت کرد و فریاد زد: «پاشو برو بیرون.» حاضران در درگیری به زور این پایه میکروفن را از این نماینده مجلس گرفتند.

رفتار این نماینده مجلس درست مانند افرادی بود که در خیابان تصادف می‌کنند و با قفل فرمان به استقبال هم می‌روند. یا کسانی که به خاطر یک حرف به جان هم می‌افتند. گویی این خانم فراموش کرده بود که نماینده است و عصاره فضائل ملت.

جدا از اینکه او یک نماینده مجلس است، چنارانی یک خانم است و  یک مادر. کسی از یک خانم و یک مادر انتظار ندارد در برخورد یا یک مشکل این چنین رفتار کند. معمولا مادرها سعی می‌کنند در بحران‌های خانوادگی فضا را آرام کنند نه اینکه بنزین به آتش اختلاف بپاچند.

مردم از یک نماینده مجلس انتظار دارند با چنین اشتباهی « استفاده از واژه خراسان غربی» به صورت قانونی برخورد کند. این نماینده  به راحتی می‌توانست با یک سوال در مجلس از وزیر کشور علت رفتار این معاون استاندار را جویا شود. این نماینده می‌توانست در جلسه‎‌ای با استاندار این موضوع را حل کند.

نماینده مجلس باید گفت‌وگو را ترویج دهد. فلسفه پارلمان در سراسر جهان همین است. مردم یاد بگیرند که با هم گفت‌وگو کنند و حرف بزنند. گفت‌وگو کردن باعث می‌شود ما کمتر عصبانی شویم. عصبانی شدن یعنی بروز یک فاجعه. شاید اگر همراهان خانم نماینده نبودند او می‌توانست با یک پایه میکروفن یک فاجعه ببار بیاورد.

واقعا دیدن رفتار نماینده مجلس با معاون استاندار باعث بسیار بود و آدمی را به یاد آن شعر مشهور « هر چه بگندد نمکش می‌زنند وای به روزی که بگندد نمک»

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.