بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۴۶ سنت یا ۰.۷ درصد افزایش یافت و به ۷۰.۱۸ دلار در هر بشکه رسید.

بهای معاملات آتی نفت برنت ۳۵ سنت یا ۰.۵ درصد رشد کرد و به ۷۵.۲۲ دلار در هر بشکه رسید.

نگرانی‌ها نسبت به محدود شدن بیشتر عرضه ونزوئلا به نگرانی‌ها پیرامون خروج آمریکا از برجام و بازگشت تحریمها علیه ایران اضافه شده و بازارهای نفت بین المللی را ملتهب ساخته است.

تحلیلگران هشدار دادند که وخامت بحران اقتصادی در ونزوئلا خطر فلج شدن تولید و صادرات این کشور را بدنبال دارد.

به گفته شانون ریوکین، مدیر سرمایه گذاری در شرکت "ریوکین سکیوریتیز" استرالیا، قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های فزاینده نسبت به فروپاشی اقتصادی ونزوئلا و صنعت نفت این کشور بعلاوه تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، صعود کرده است.

تولید نفت ونزوئلا از اوایل دهه ۲۰۰۰ نصف شده و به ۱.۵ میلیون بشکه در روز رسیده زیرا این کشور آمریکای جنوبی سرمایه گذاری کافی برای حفظ صنعت نفت خود انجام نداده است.

با این حال برخی از معامله‌گران نسبت به روند صعودی قیمت‌های نفت محتاط‌تر شده‌اند.

طبق آمار کمیسیون معاملات آتی کالای آمریکا، شمار قراردادهای خرید در بازار معاملات آتی نفت خام آمریکا در هفته منتهی به اول مه، ۱۱۸۲۵ قرارداد افزایش یافته و به ۴۴۴ هزار و ۶۰ قرارداد رسیده است.

بر اساس گزارش رویترز، همچنین تولید رو به رشد نفت آمریکا که بیش از یک چهارم در دو سال گذشته رشد کرده و به ۱۰.۶۲ میلیون بشکه در روز رسیده است، روند رشد قیمت‌ها را محدود کرده است.

با ادامه روند رشد فعالیت‌های حفاری، تولید نفت آمریکا احتمالا امسال از سطح تولید روسیه که نزدیک به ۱۱ میلیون بشکه در روز است، فراتر می‌رود.

طبق گزارش شرکت "بیکر هیوز"، شرکت‌های انرژی آمریکایی در هفته منتهی به ۴ مه، ۹ دکل جدید اضافه کرده و شمار دکل‌های حفاری را به ۸۳۴ حلقه رساندند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.