سرهنگ فیروز سرخوش نهاد اظهار داشت: این جوان با بار گذاری یک ربات تلگرامی در فضای مجازی تحت عنوان «صیغه یاب» جوانان را به دانلود آن سوق می داد. 

وی اضافه کرد: این فرد هزینه عضویت در این کانال را ۲۰ هزار ریال در نظر گرفته بود که رقم اندک موجب وسوسه عده ای برای استفاده از این ربات شده بود. 

رئیس پلیس فتا همدان بیان کرد: کاربران برای عضویت در این کانال باید وارد یک صفحه جعلی شده و مشخصات حساب بانکی خود را وارد می کردند؛ غافل از اینکه با این اقدام اطلاع بانکی خود را در اختیار این نوجوان قرار می دهند. 

سرهنگ سرخوش نهاد ادامه داد: این نوجوان برای جذب مخاطب ابتدا اقدام به سرقت عکس دختران از دیگر صفحه های اجتماعی و فضاهای مجازی کرده و آنها را به عنوان گزینه صیغه معرفی می کرد. 

وی ادامه داد: پس از بررسی صفحات جعلی توسط تیم های فنی پلیس فتا، این فرد شناسایی و با دستور مقام قضایی عوامل پلیس فتا همدان وی را که در ساوه ساکن بود، دستگیر کردند. 

سرهنگ سرخوش نهاد اظهار داشت: این جوان به مقر انتظامی همدان منتقل شد و در بازجویی های اولیه اعتراف کرد که موجودی تمامی حساب های بانکی را بررسی و تاکنون ۶۰ میلیون ریال سرقت کرده است. 

وی بیان کرد: با این وجود بررسی دقیق درباره میزان سرقت از حساب های بانکی در حال انجام است و متهم با حکم قاضی راهی کانون اصلاح و تربیت شد. 

به گزارش ایرنا هفته گذشته نیز یک نوجوان ۱۵ ساله ساکن یکی از استان های همجوار که با راه اندازی یک سایت جعلی به ۶۰۰ حساب مالی دسترسی پیدا کرده بود، توسط پلیس فتا همدان دستگیر شد.

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.