&#۳۹;مصطفی علی در گفت و گو با رسانه ها افزود: این افراد عمدتا نیروهای کارخارجی بودند که به طور غیرقانونی توسط کارفرمایان در مالزی به کار گرفته شده بودند.

وی تصریح کرد: در همین راستا این سازمان از ماه آینده برنامه های مستمری برای جمع آوری مهاجران بدون مجوز به کار خواهد گرفت.

اداره مهاجرت مالزی با اعلام روز ۳۰ آگوست سال جاری (۸ شهریور) یک فرصت به تمام کارگران خارجی و افرادی که به طور غیرقانونی وارد مالزی شده اند، داده شده تا با معرفی خود به صورت داوطلبانه امکان بازگشت به کشور خود را داشته باشند.

مالزی به طور دوره ای اقدام به اخراج گروهی مهاجران غیرقانونی ساکن در این کشور می کند و ماه گذشته گروه زیادی از این مهاجران اخراج شدند.

طبق گزارش اداره مهاجرت مالزی، حدود ۶۰۰ هزار نفر مهاجر غیرقانونی در مالزی به طور غیرقانونی دراین کشور مشغول به کار هستند.

براین اساس حدوددو میلیون کارگر خارجی ثبت شده در این کشور جنوب شرق آسیا نیز حضور دارند که اکثر آنها در بخش های خدماتی ، مشاغل سخت درکشتیرانی و ساخت وساز، رستوران ها و فروشندگی مشغول به کار هستند.

اکثر مهاجران غیرقانونی در مالزی را اتباع فقیر کشورهای میانمار به ویژه روهینگیایی ها، بنگلادش و اندونزی تشکیل می دهند.

مالزی با جمعیتی بیش از ۳۰ میلیون نفر به عنوان یک کشور ترانزیت برای مهاجران غیرقانونی محسوب می شود و بسیاری از قاچاقچیان انسان نیز کارگران خارجی را به این کشور وارد کرده و یا از طریق مالزی به کشورهای دیگر جنوب شرق آسیا نیز می فرستند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.