هنوز مشخص نیست با تصویب احتمالی این طرح، دختران چگونه به خدمت سربازی اعزام خواهند شد. به نظر می‌رسد در این برهه تاریخی چنین طرحی می‌تواند مخالفان و موافقان بسیاری داشته باشد. لازم به ذکر است که بسیاری از مراجع تقلید هم با خدمت سربازی دختران مخالفت کرده‌اند و از همه مهمتر اینکه مطرح شدن این طرح در حالی صورت گرفته است که تصمیم در خصوص این امر باید حتما مورد تایید مقام معظم رهبری قرار گیرد.

طیبه سیاووشی، نماینده مردم تهران و عضو فراکسیون زنان و از اعضای فراکسیون حقوقی، قضاییبا تاکید بر اینکه هنوز ابعاد این طرح مشخص نشده، ولی می‌توان گفت که قرار نیست دختران در خدمت سربازی اسلحه به دست بگیرند گفت: این طرح هنوز در صحن مجلس شورای اسلامی مطرح نشده و مشخص است که اطلاع دقیقی از آن نداشته باشیم. باتوجه به اینکه در کمیسیون حقوقی قضایی عضویت دارم به صورت کلی با این طرح آشنایی دارم. لازم به ذکر است که این طرح هنوز برای تصویب و تبدیل شدن به قانون به مجلس نیامده است.

وی در مورد اینکه نحوه خدمت سربازی دختران چگونه خواهد بود، ادامه داد: آنچه مشخص است قرار نیست دختران در بخش نظامی حضور داشته باشند و برای عملیات نظامی آماده شوند. به نظر باید از دختران در مسائل آموزشی و بهداشتی و همچنین رویکرد نرم افزاری استفاده شود. نماینده مردم تهران در پایان گفت: جزئیات این طرح به صورت کامل مطرح نشده، ولی آنچه مشخص است دختران در طول خدمت سربازی اسلحه به دست نخواهند گرفت.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.