علیرضا رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به انتقادات مطرح شده درباره دلیل اعلام وصول استیضاح وزیر کار و اعلام وصول نشدن استیضاح وزیر اقتصاد، گفت: عملکرد مجلس بر اساس آیین‌نامه داخلی به عنوان یک قانون است که مجلس بر اساس آن رفتار و عمل می‌کند لذا افکار عمومی باید به خوبی به این موضوع واقف باشند کما اینکه برداشت‌ها از عملکرد مجلس بدون توجه به این نکته است.

وی با تاکید بر اینکه «اولویت باید بر اساس حل مشکلات اقتصادی باشد»، گفت: با این وجود ملاک عمل مجلس، اجرای آیین‌نامه است. ما برای اعلام وصول استیضاح هر وزیر باید تعداد امضاها را ملاک قرار دهیم، صرف نظر از اینکه موضوع و محورهای استیضاح چه چیزی است.

این عضو هیات رییسه مجلس توضیح داد: بر اساس آیین‌نامه بعد از درخواست نمایندگان برای استیضاح وزیر باید ظرف ۷ روز وزیر در کمیسیون مربوطه حاضر شده و درباره محورهای استیضاح توضیح دهد. بعد از آن مدت در صورت قانع نشدن نمایندگان، استیضاح اعلام وصول می ‌شود.

رحیمی درباره اینکه چرا تناقضی درباره این رویه بین اعلام وصول استیضاح وزیر تعاون و اعلام وصول نشدن استیضاح وزیر اقتصاد وجود دارد، گفت: هیات رییسه و کمیسیون‌های تخصصی هیچگونه مقاومتی برای استیضاح وزرا ندارند و آنها در این باره تبعیضی قائل نمی‌شوند، اصل بر بی‌طرفی هیات رییسه و کمیسیون‌هاست که همگی وظایف خود را انجام می‌دهند البته که مجموعه مجلس و نمایندگان می‌توانند با اولویت‌بندی نسبت به استیضاح‌ها به همه شائبه‌ها پاسخ دهند.

وی در واکنش به انتقادات به عملکرد مجلس،‌ گفت: به نظرم برای پاسخ به انتقادات باید در وهله اول روشنگری بیشتری نسبت به فرآیندهایی همچون استیضاح وزرا و سوال از رییس‌جمهور صورت گیرد،‌ در این باره نقش سخنگوی هیات رییسه و سایر اعضا بسیار مهم است.

این عضو هیات رییسه مجلس افزود: ما از هرگونه انتقاد استقبال می‌کنیم، نمی‌توان انتقادات را نقد کرد، با این توضیح که بعضا برخی از انتقادات به دلیل نبود اطلاعات و یا عدم اطلاع‌رسانی کافی صورت می‌گیرد به همین دلیل بخشی از انتقادات با واقعیت فاصله دارد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.