علی بختیار از نمایندگان عضو فراکسیون امید مجلس تاکید کرد: جو مجلس به سمت استیضاح ظریف نیست و اکثریت نمایندگان، با قدرت پشت دستگاه دیپلماسی و وزیر امور خارجه ایستاده‌اند.امروز دستگاه دیپلماسی کشورمان با چالش‌هایی مانند خروج آمریکا از برجام و مساله‌سازی‌های رژیم صهیونیستی و عربستان مواجه است بنابراین نه تنها نباید به وزیر خارجه انگ بزنیم، بلکه باید حمایت جدی و همه‌جانبه‌ای از وی داشته باشیم که برنامه‌های مدنظرش را پیش ببرد.

وی با بیان اینکه در ادوار پس از انقلاب، وزیری که به اندازه ظریف در حوزه دیپلماسی موفق باشد و به وظایفش آشنا باشد، نداشته‌ایم گفت: در سال‌های گذشته به رغم موفقیت‌های ظریف، برخی از افراد و گروه‌ها به ایشان حمله کرده‌اند و متاسفانه از زمانی که ظریف واقعیاتی را در رابطه با موضوع CFT و پولشویی و اینکه برخی افراد منافعی در این قضایا دارند مطرح کرد، هجمه‌ها بیشتر شد.

بختیار با اشاره به سخنان وزیر خارجه در خصوص وجود پولشویی در کشور اظهار داشت: ظریف در هیچ بخش از صحبت‌های خود اشاره‌ای به این موضوع نکرد که صرفا مخالفان الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم یا نهاد خاصی اقدام به پولشویی می‌کنند بلکه به درستی و با شفافیت، موضوعاتی که در داخل کشور و به خصوص در حوزه پولشویی وجود دارد را بیان کرد و وجود پولشویی را کتمان نکرد.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس تاکید کرد: قطعا پول حجم گسترده مواد مخدری که در داخل کشور توزیع می‌شود، از طریق چمدانی جابجا نمی‌شود و حتما از طریق نظام بانکی جابجا می‌شود و این موضوع در مورد سایر پول‌های کثیف هم صدق می‌کند. بنابراین واقعیت این است که پولشویی در کشور وجود دارد و ما باید به سمت نظام شفافیت برویم و تا زمانی که استانداردهای شفافیت را نپذیریم با مشکلی به نام فساد و پولشویی مواجه خواهیم بود.

بختیار با بیان اینکه به جای کتمان پولشویی و فساد باید به سمت مقابله با آن برویم، گفت: اگر فساد و پولشویی در کشور ما وجود دارد، نباید آن را پنهان کنیم، بلکه باید حتما با آن مقابله کنیم و برای آن ساز و کار و مکانیزم لازم را در نظر بگیریم.

رییس« فراکسیون پاسخگو» در مجلس، با تاکید بر اینکه کشورمان همواره در صف مبارزه با تروریسم بوده و هست، گفت: حتی زمانی که آمریکایی ها با طالبان و القاعده دچار مشکل نبودند، ما پرچم مقابله با این گروه‌ها را بالا گرفتیم. در حال حاضر هم که FATF فقط چهار گروه طالبان، القاعده، داعش و النصره را به عنوان تروریست به رسمیت می‌شناسد، نه تنها از پیوستن به این گونه معاهدات و کنوانسیون‌ها وحشتی نداریم بلکه آمادگی هم داریم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.