تارنمای بانک ملی ایران عصر سه شنبه اعلام کرد سامانه پرداخت الکترونیک عوارض خروج از کشور با همکاری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و سازمان امورمالیاتی کشور عملیاتی شد.

این اقدام گامی برای تحقق اهداف دولت الکترونیک و تسهیل امور بانکی و پیشگیری از سوء استفاده های احتمالی ارزیابی می شود. 

قرار است در مرحله نخست این طرح، همه شعبه های غیرمرزی کشور از دریافت وجوه یاد شده از طریق فیش نقدی خودداری کنند.

متقاضیان در این منطقه می توانند برای پرداخت وجوه عوارض خروج از کشور به درگاه ها و کانال های پرداخت الکترونیک مراجعه کنند.

برای این منظور درگاه پرداخت اینترنتی سازمان امور مالیاتی کشور، دستگاه های پوز، کیوسک و CASHLESS و نرم افزارهای موبایلی بله و ایوا در دسترس است.

به گزارش ایرنا، بیست و نهم فروردین ماه امسال سازمان امور مالیاتی میزان عوارض خروج از کشور را براساس قانون بودجه سال ۱۳۹۷ اعلام و ابلاغ کرد.

عوارض خروج از کشور برای سفر عتبات عالیات از مرزهای زمینی و دریایی ۱۲۵ هزار ریال و از مرزهای هوایی ۳۷۵ هزار ریال تعیین شد.

همچنین عوارض خروج برای سفر عمره مفرده و تمتع از همه مرزهای کشور برای بار اول یک میلیون و ۱۰۰ هزار ریال، برای بار دوم یک میلیون و ۶۵۰ هزار ریال و برای بار سوم به بعد ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال است.

همچنین عوارض خروج برای سایر سفرهای خارجی از همه مرزهای کشور برای بار اول ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال، برای بار دوم سه میلیون و ۳۰۰ هزار ریال و برای بار سوم به بعد چهار میلیون و ۴۰۰ هزار ریال تعیین شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.